Сериал „Демоните на Да Винчи“ от FOX – видео и информация

Демоните на Да Винчи – сезон 1
от 15 април, всеки понеделник, от 21:50 часа
Заглавие: DAVINCI’S DEMONS /Демоните на Да Винчи
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: 18-49 г.
Жанр: Исторически
График на излъчване: в понеделник от 21:50 ч. с повторения във вторник от 16:00 ч.

Гледай видео анонс онлайн

FOX ще зарадва българските зрители с най-новата продукция на Дейвид Гойер – Демоните на Да Винчи

„Демонитена Да Винчи“ – само два дни след премиерата му САЩ

Телевизия FOX ще направи българските зрители част от глобалната премиера на най-новата продукция на Дейвид Гойер„Демоните на Да Винчи“, продуциран от AdjacentProductions.

FOX International Channels е ексклузивен разпространител на продукцията и ще я излъчи в 122 държави в Южна Америка, Европа, Азия, Близкия Изток и Африка. Световната премиера на „Демоните на Да Винчи“ ще се състои на 12 април в САЩ, а българските зрители ще могат да се потопят в историческото фентъзи на 15 април от 21:50 часа.

Официалното представяне на сериала пред медии и журналисти ще се проведе във Флоренция, Италия, между 2 и 5 април. Флоренция е дом на известни артисти и изобретатели, където се е снимала и самата продукция. Специално за премиерата ще пристигнат създателите и актьорите на сериала.

Написан от Дейвид Гойер, (Батман в началото, Черният Рицър), „Демоните на Да Винчи“ пресъздава една неразказана история за един от най-великите умове в историята на човечеството. Сериалът акцентира върху буйната младост на Леонардо в Ренесансова Флоренция. С блестящ ум и изпълнен със страст, 24 годишният Да Винчи е артист, изобретател, боец, любовник, мечтател и идеалист. По природа свободомислещ и с искрящ интелект и неограничен, свръхчовешки талант, младежът се бори с трудностите, който му носи епохата. Младият да Винчи не само вижда бъдещето, но и започва да го създава.

Дейвид Гойер, съ-автор на блокбъстъра„Батман в началото“ и „Черният рицър“, сценарист на най-новия „Човек от стомана“, ДжулиГарднър(DoctorWho, Life on Mars) е изпълнителен продуцент, заедно с Джейн Трантър(LittleDorrit, State of Play). Ролята на Да Винчи е поверена на Том Райли(Monroe, Bouquet of BarbedWire).

Играта „Forge of Empires“ е ексклузивен спонсор на сериала „Демоните на Да Винчи“ за всички канали от групата на FOX International Channelsв Европа. Forge of Empiresе браузър базирана стратегическа игра от InnoGames, една от водещите компании за онлайн игри.

СИНОПСИС:

В един свят, в който вярата и идеите са потискани и контролирани, един мъж се бори за свободата на познанието. Тайната история на противоречивия живот на Леонардо да Винчи разкрива портрет на млад мъж, измъчван от дарбата на свръхчовешката гениалност. Той е еретик, твърдо решен да разобличи лъжите на религията, бунтар, който се опитва да промени елитарното общество, незаконен син, който копнее да бъде признат от баща си.

Той се озовава в окото на буря, която кипи от векове – конфликт между истина и лъжа, религия и разум, минало и бъдеще.

Силните на деня използват амбициите му срещу него, въвличат го в игра на съблазняване, в която онези, които отричат гения му, най-много се нуждаят от него.

Леонардо трябва да се изправи срещу враговете, които използват историята, за да крият истината. Един герой, въоръжен само с гения си, Да Винчи се опълчва на мрака в себе си и отвън.

Изправен пред неизвестното бъдеще, неговият поход за познание едва не води до гибелта му, тъй като той изследва границите на собствения си разум. Да Винчи се осланя на гения си в своя кръстоносен поход и се превръща в неудържима сила, която изважда една епоха от мракобесието и я отвежда в светлината на просвещението.

Неговата история е огледало за нашия свят, насърчава ни да се включим в битката за свободно бъдеще.

Том Райли като Леонардо да Винчи
Лора Хадък като Лукреция Донати
Блейк Ритсън като граф Риарио

Гледай видео анонс 2 онлайн

Гледай видео анонс онлайн – Пръв поглед към сериала

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2013 г.