Сериал Дъщерята на Ананди

Дългоочаквани отговори в премиерния сериал „Дъщерята на Ананди“ по NOVA

Не пропускайте старта на хитовата поредица на 10 август, четвъртък, от 13.30 ч. по NOVA

Какво ще се случи с децата на Ананди? Този въпрос задаваха милиони почитатели на хитовия сериал „Малката булка“ след трагичната смърт на главната героиня. Очакването на българските зрители свърши, защото отговорът идва с премиерния сериал „Дъщерята на Ананди“, който стартира на 10 август, четвъртък, от 13.30 ч. по NOVA.

Световната популярност и зрителският интерес към съдбата на героите в индийската поредица са причина за създаването на разклонение. В центъра на сюжета този път са историята за любовта и стремежите на главната героиня Нанди – дъщерята на Ананди, която се опитва да изтрие спомените за болката и копнежа от детството си и да изпълни последното желание на майка си.

„Когато започнахме да снимаме „Малката булка“, нямахме представа, че сериалът ще се превърне във феномен, променил лицето на телевизията. За нас е огромно удовлетворение да гледаме как популярността на поредицата непрекъснато нараства и тя се превръща в най-дълго продължилия телевизионен драматичен сериал“, казва продуцентът Сунджой Вадхва. „Надяваме се новата гледна точка през очите на дъщерята на Ананди да продължи да се радва на вниманието и интереса на зрителите“.

„Дъщерята на Ананди“ запазва стилистиката на „Малката булка“ и изненадва с много драматични обрати и изпитания за главните герои. След поредица от инциденти, които водят до раздялата ѝ с нейния брат Шивам, Нандини е осиновена от г-н Шекават, който я подкрепя в желанието ѝ да сбъдне мечтата си да стане лекар. Съвсем различна е съдбата на Шивам, след като прекъсва връзките със сестра си, става гангстер и беглец от закона. Сенки от миналото преследват както Нандини, така и Шивам. Най-големият им враг е Кундан – бившият съпруг на Нанди, който е готов на всичко, за да ѝ отмъсти. Междувременно в живота на младата жена се появяват двама мъже, които се борят за нейното сърце. Д-р Амит Нареш Гоел е неин ментор и съветник, но дълбоко в себе си той изпитва чувства към Нанди. Младият и чаровен Криш пък не крие своите чувства и е готов на всичко, за да я спечели.

В ролята на невръстната дъщеря на Ананди се превъплъщава младата и многообещаваща актриса Грейси Госвами, а порасналата Нанди изиграва вече утвърдената звезда Махи Видж. Видж започва кариерата си като модел, но става известна с ролята си в друг популярен сериал – „Започнах да те обичам“. Въпреки че не е успяла да запише името си в първите страници на уникалната история на „Малката булка“, младата актриса не крие радостта си, че е част от последните страници и продължението, което крие развръзката на сагата.

Партньори на Махи Видж са двама талантливи актьори – Авинаш Сачдев и Руслаан Мумтаз. Авинаш е познат на българските зрители с ролята си на Шлох в „Пътеки към щастието“, а в „Дъщерята на Ананди“ се превъплъщава в д-р Амит Нареш Гоел. Руслаан Мумтаз е от младото поколение индийски актьори, но се е доказал на големия екран в няколко боливудски хита. Това не е случайно – той е син на известната актриса Анджана Мумтаз и талантът му е в кръвта.

Дали Нанди ще изпълни завета на своята майка? И кой ще спечели нейното сърце? Не пропускайте премиерния сериал „Дъщерята на Ананди“ от 10 август – всеки делничен ден от 13.30 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 11 август 2017 г.