Семеен обяд с Ванеса Уилямс от bTV Comedy

Акценти от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 1 – 7 април 2013 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 01 април
04:00 часа
Семеен обяд
Орегинално заглавие: Soul Food (САЩ, 1997 г.)
Жанр: Комедия,Драма,Семеен
Режисьор: Джордж Тилман-младши
Актьори: Ванеса Уилямс, Ниа Лонг, Вивика А. Фокс, Брендън Хамонд и др.

Гледай видео анонс онлайн

Неделните вечери са много специални в дома на Мама Джо. Като глава на един много голям род, тя поддържа повече от 40-годишна традиция да събира всички на великолепни неделни семейни вечери. Мама Джо ще направи всичко възможно, за да държи семейството си сплотено, в добри и в лоши времена. Заради непрекъснатите й шеги, любов, гняв и мъдрост, както и вкусните й ястия, Мама Джо знае как да привлече всеки един от родата в дома й.

Когато тя се разболява, веселата традиция обаче е нарушена, а някои членове на семейството спират да си говорят. Сега всичко зависи от изобретателния Ахмад да измисли таен план и да върне добрите стари времена… и да научи всички „пораснали” на истинското значение на семейния обяд.

ЧЕТВЪРТЪК, 28 март
20:00 ЧАСА
Бандата
Оригинално заглавие: The Clique (САЩ, 2008)
Жанр: Комедия
Режисьор: Майкъл Лимбик
В ролите: Елизабет Маклафлин, Елън Марлоу, Дейл Ейпел, Саманта Боскарино, Робърт Дилингам Младши, Софи Анна Евърхард, Елизабет Гилес и други

Гледай видео анонс онлайн

Когато новото момиче Клеър Лайънс се премества от Орландо в Уестчестър, тя веднага осъзнава, че приспособяването и ще е много по-трудно, отколкото си е представяла. Клеър не е богато момиче с модни дрехи, скъпи обувки и чанти, но за съжаление всяко друго момиче в престижното Octavian County Day училище е. По-лошото е, че Маси Блок, най-популярното момиче в училището, е на път да направи живота на Клеър невъзможен… и няма да и помогне това, че Клеър живее в нейната къща за гости. Маси и приятелите и Алисия ривера, Кристен Грегъри и Дилан Марвил, ще направят всичко възможно, за да унищожат Клеър.

СЪБОТА, 06 април
22:00 ЧАСА
С теб ми е добре
Оригинално заглавие: Better With You (САЩ, 2010г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Джеймс Бъроуз
В ролите: Джоана Гарсия, Дженифър Финиган, Джош Кук, Джейк Лейси, Кърт Фулър, Дебра Джо Руп

Гледай видео анонс онлайн

Сериалът проследява историята на три двойки, свързани от тясна роднинска връзка. Мади и Бен са заедно от 9 години, те се чувстват добре да живеят заедно, но все още не се решават да направят следващата крачка – бракът. Животът на Мади се преобръща, когато по-малката й сестра Мия обявява, че е бременна и ще се омъжва за приятеля си Кейси, с когото са заедно от 7 седмици. Нещата се влошават, когато за изненада на Мади родителите й, които са женени от 35 години и са пример за подражание, одобряват връзката на Мия и Кейси.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 март 2013 г.