Селянка вече може да умре щастлива – PRO.BG я „разменя“ в София

Селото срещу града и творецът срещу земеделеца в 16 епизод от „Размяна на съпруги”3

В 16 епизод, тази събота, 22 май, експериментът „Размяна на съпруги” продължава с пълна пара. Двете семейства в епизода нямат нищо общо помежду си.

Елеонора Бакалова е на 28 години и живее с приятеля си Методи (38г.) в София, от който има едно дете – Мишо на 1 година. Двамата нямат брак. Елеонора рисува и е човек на изкуството. В момента и тя и приятелят й са безработни. Ежедневието им е еднообразно и напоследък доста се карат, но въпреки това държат на социалния, градски тип живот. Нещото, което прави Елеонора най-щастлива е детето им. Казват, че нямат брак, за да „не дърпат дявола за опашката”.

Другото семейство е от село Безмер. Мариана Вичева е на 32 години и по професия е кадрови войник, но в момента е в майчинство. Съпругът й Димитър също е на 32 години и е кадрови войник, хобито му е риболов. Те се познават от училище и вече 15 години са женени. Имат две деца – Стоян (13г.) и Мартин (2г.). Те отглеждат кози и кокошки, имат си градина, затова не пазаруват храна, а я отглеждат. Споровете им са на тема град-село – Мариана иска да живее в града, а Димитър е категоричен по този въпрос, на село му е най-добре.

В 16 епизод сблъсъкът ще се появи между художничката от града и кадровия войник от село. Димитър не разбира от изкуството и не разбира, кой би си купил картина вместо домати и краставици. От друга страна Елеонора никога не е доила коза и не е имала близки срещи с кокошки, което се оказва голяма емоция не само за нея, но и за цялата къща.

През това време в София, Мариана кара Методи да прави домашно сирене и прощапулник на детето. Тя е много щастлива, че е в големия град и иска да види всяко кътче от центъра на София. Стъпвайки на жълтите павета тя казва, че вече може да умре щастлива.

Какво се случи още зрителите ще разберат тази събота, 22 май от 19:45 часа в поредния епизод от „Размяна на съпруги” 3.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2010 г.