Секси свежарки поемат сутрешния блок на FM+

Радио FM+ с ново сутрешно шоу от 9 септември

Радио FM+ представя есенната си програмна схема, която включва ново сутрешно шоу, популярни водещи и най-добрата музика в ефира.

Акцентът в програмата на FM+ е сутрешното шоу Kofein!. То е с продължителност четири часа и от вече е с  нови водещи – Алекс и Момчил. Двете свежи попадения в радио-ефира ще будят България от 7 до 11ч. всяка делнична сутрин.

Познати гласове от телевизонния ефир, Алекс и Момчил са били в домовете на милиони българи, дублирайки някои от най-рейтинговите продукции – сериали, филми и предавания. Двамата бяха избрани след кастинг, продължил повече от три месеца, на който се явиха повече от 850 кандидати.

„Алекс и Момчил са истински таланти. Притежават страхотно чувство за хумор, любов към музиката и живота”. Така ги представи Радослав Неделчев, Маркетинг Мениджър на Радио FM+ и допълни: „Двамата са страхотен дует – Алекс е дамата, с която ще искате да ставате всяка сутрин, а Момчил – джентълменът, който е готов да ви носи на ръце от леглото до работното място.”

След 11ч. компания на работното място ще бъде Калина Стефанова – познат глас в ефира на първото частно радио, а от новия сезон – и телевизонна водеща в „Станция Нова” на Нова Телевизия.

Много игри, музикална класация и тематични уикенди обещават от програмния отдел на радиото.

Радио FM+ е първото частно радио в България. Част е от медийната компания Emmis Bulgaria, която включва още радио-веригите Радио Fresh! и Радио Star FM.

Коментари (3)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.