Секси сладурани стават синоптички в сутрешния блок на Бареков с онлайн видео и снимки

Секси сладурани стават синоптички в сутрешния блок на Бареков

Двете нови водещи на прогнозата за времето по ТВ7 ще бъдат първите гости на Жана Танева в стартовото издание на сутрешния блок „БОДИЛНИК”

В понеделник, 15 ноември, когато е и първото  издание на новия сутрешен блок  „БОДИЛНИК” по ТВ7, специални гости  в културно-светската рубрика с Жана Танева (позната на зрителите от предаването „Господари на ефира”) ще бъдат двете нови водещи на прогнозата за времето по ТВ7.

Това  са Яна Чинкова и Ваня Бонева, които ще съобщават метеорологичната прогноза веднага след кратките емисии „Новини” в рамките на сутрешния блок на ТВ7. Те ще се срещнат с  Жана в минутите за култура след  9 ч., за да разкажат повече за себе си и предстоящите им изяви в телевизионния ефир.

22 годишната  Яна Чинкова е родена в Пловдив и е завършила специалност „Информационни технологии”. Тренирала е лека атлетика в продължение на 11 години. Носителка е на титлата „Мис Пловдив”, след което заема 2-ро място на конкурса „Мис България 2010”.

Ваня  Бонева също е родена в Пловдив  и е на 26 години. Била е военнослужещ в българската Армия и е участвала в мисия на Многонационалните сили за сигурност в Косово. Сестра е на певицата Веси Бонева.

В края на миналия месец вестник „ШОУ” определи Ваня като новото гадже на Бареков. Изданието твърди, че тя и сестра й  – певицата били доста „свободомислещи и палави”, разбирайте – с доста на брой гаджета досега.

Новият  сутрешния блок на ТВ7 „БОДИЛНИК” ще се излъчва от понеделник до петък  от 6.45 до 9.30 ч. В ролята на основен водещ в него ще е журналистката Ива Стоянова. Тя ще прави преглед на печата всяка сутрин и ще води разнообразни модули от предаването, заедно с гост-водещи.

Основен акцент в сутрешния блок на ТВ7 ще бъде рубриката на Николай Бареков, носеща името „Гореща точка”. Тя ще се излъчва от 8.10 ч. чрез пряко включване от специалното студио на ТВ7 в центъра на София.

„24 часа” разгласи, че прословутият първи и обещан гост на Николай БарековБойко Борисов – ще бъде излъчен на запис, от суеверие. Записът ще бъде извършен в неделния ден и то от репортер, а не лично от господин Имаме новина – „за да излъже съдбата”.

Студиото на Бареков щяло да прилича на космически кораб, пише още във вестника. Декорите са готови едва днес, 12 ноември, и затова стартът се забавя с една седмица.

Жана  Танева ще е водеща на минутите за култура след 9 ч., а в петъчния ден ще има и своя самостоятелна рубрика, наречена „Сладки приказки”, посветена на светските новини и събития у нас.

Освен с изцяло нова концепция и водещи, новият сутрешен блок на ТВ7 ще стартира и с напълно обновени декори, музикално оформление и нова опаковка.

Коментари (4)

Публикувано в на 12 ноември 2010 г.