Секси момчета в сериала „Секс, лъжи и музика“ по bTV – снимки

„Когато е на 18 години, всеки иска да промени света”, коментира в студиото на „Тази сутрин” изпълнителният продуцент на новия сериал на bTV – Димитър Гочев.

Дали младежите от „Секс, лъжи и музика”, които искат да станат рок звезди, ще успеят в това начинание, ще разберем скоро, когато ще се запознаем с тяхната „Революция Z”. Това е сериал, който отразява живота на младите хора в България и не се страхува да представи темите табу – секс, лъжи, наркотици.

Кастингът е продължил близо 8 месеца, защото актьорите са подбирани и по музикален талант. Ментори на младежите са музикантите от D2. Във видеото гледайте и кратко представяне на четиримата основни герои – Тино, Ани, Филип и Боби.

Никола Стоянов (в ролята на Тино)

В „Секс, лъжи и музика“ ще го видим в ролята на Тино, който е на 15 години, бунтар и мечтател е, иска да направи своя музикална група. Момичетата виждат загадка в него, някои са привлечени от това, че е китарист, за други е просто странен. Интелигентен и талантлив е, но отказва да бъде част от системата и да спазва нормите.

Кой е Никола Стоянов в живота? Виж тук.

Иван Тишев (в ролята на Боби)

Иван Тишев е в ролята на Боби – той е басист и е най-добрият приятел на Тино. Мечтае да бъде звезда и всички да са влюбени в него. Има добър музикален вкус и е склонен да вложи всичко, за да постигне целта си. Момичетата са луди по него, защото знае как да им говори и да ги впечатлява.

Кой е Иван Тишев в живота? Виж тук.

Джулия Бочева (в ролята на Ани)

Джулия Бочева е в ролята на Ани – странна, дръзка и изобретателна. Тя постоянно експериментира с външния си вид и е любителка на екстремните дейности.

Коя е Джулия Бочева в живота? Виж тук.

Иван Иванов (в ролята на Филип)

Филип e музикант, любопитен, любознателен и весел. Той е добронамерен пацифист, който ужасно се притеснява от общуването с момичетата.

Кой е Иван Иванов в живота? Виж тук.

Коментари (2)

Публикувано в на 19 октомври 2012 г.