Секси моделки „Пак на море“ с Румънеца и Енчев – видео с онлайн видео и снимки

Секси моделки „Пак на море“ с Румънеца и Енчев – видео

Румънеца и Енчев в секси летен екшън

TURBO B от SNAP! открадна плажното масло на Биляна Йотовска и Румяна Калоферова – момичетата от кориците на последните две издания на списание Playboy

В разгара на лятото хип-хоп дуетът Румънеца и Енчев подарява на всички свои фенове официалното видео към последния си сингъл ПАК НА МОРЕ. Музикалният клип дебютира на 9 юли в интернет. Видеото към ПАК НА МОРЕ е най-мащабната продукция до момента в 15 годишната кариера на изпълнителите и дава заявка за най-успешния международен проект на момчетата до момента.

„Към настоящия момент на българския пазар просто няма такъв клип. Имаме абсолютно всичко, което включва един незабравим летен купон – горещи момичета в супер секси бански, страхотни плажни танци, екстремни водни спортове, преследване с луксозни автомобили, плажен тенис, високоскоростна яхта и още и още…

Аз карам водни ски с повече от 100 км/час, а Румънеца рапира от парашут над най-добрия плаж в България, този на Албена. Част от най-горещите кадри на видеото са реализирани на частен плаж в един от най-луксозните голф комплекси в Европа – Thracian Cliffs в Каварна. За трите снимачни дни имаме над 14 часа суров материал, като една много сериозна част не успя да влезе във финалната версия на клипа. Използвам възможността да се извиня на всички наши фенове, които се наложи да почакат малко повече за видеото към ПАК НА МОРЕ, но както и само ще се убедят, чакането си заслужаваше. Това е най-якото видео, което сме правили до момента и сме 100 % убедени в неговия успех в България и чужбина. ” споделя Енчев.

„Отправям специални благодарности към целия екип от над 70 души по създаването на видеото – на Turbo B за това, че въпреки претрупания си график с участия по целия свят успя да се включи в снимките на видеото, на режисьорите Йордан Петков и Андрей Хадживасилев, страхотния монтаж на Васил Стефанов, на най-яките мацки от The Secret Garden Show начело със супер модела Биляна Йотовска, на младите артисти на Селект Мюзик Медия –  мултиталантливия  N.A.S.O и  сексапилната Мариета, на нашите приятели от А2 рейсинг тийм, които ни обучаваха как да шофираме спортно и същевременно безопасно, и не на последно място на нашите домакини и генерални спонсори по този мащабен проект – курортен комплекс Албена, които предлагат най-добрите условия по българското Черноморие да „споделиш” лятото. ” добавя Румънеца.

Официалното видео на ПАК НА МОРЕ е към radio edit версията на сингъла, като в най-скоро време ще е финализирана и видео версията на dance ремикса на парчето.

В момента паралелно с множеството летни участия, Румънеца и Енчев и екипът на Селект Мюзик Медия работят усилено върху английския вариант на песента и видеото. Поради солидното количество видео материал, заснет за официалното видео към ПАК НА МОРЕ и факта, че не всичко успя да влезе във финалния монтаж на клипа, Румънеца и Енчев ще публикуват всяка седмица за своите най-запалени фенове в официалната си Facebook страница Rumanetsa and Enchev непоказвани до момента кадри от снимачния процес.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 юли 2012 г.