Секси мачовци търсят любовта в „Марс и Венера“ – запиши се с онлайн видео и снимки

Секси мачовци търсят любовта в „Марс и Венера“ – запиши се

Четирима нови герои в „Марс и Венера” търсят любовта 

За да се срещнат с новите участници в предаването, дамите трябва да се запишат за кастинг на адрес http://marsivenera.novatv.bg/entryp/10.html

Калоян, Светлин, Николай и Евгени са имената на новите герои в „Марс и Венера” или още – четиримата млади мъже, които стигнаха до финала на кастинга в предаването. За първи път от старта на шоуто досега специално жури избра главните герои в предаването, а отново за първи път през следващите епизоди цели четири на брой главни герои ще имат възможността да намерят своята половинка от екрана.

И ако досега дамско жури имаше думата при избора на новите участници, то през следващите епизоди отново е време новите главни герои да заемат мястото си и да започнат да опознават кандидатките за техните сърца.  За целта всички дами, които симпатизират на новите участници, могат да се запишат в отворения кастинг за предаването на горния адрес. Кои от тях ще видим на екрана ще прецени екипът на най-романтичното риалити.
Всички, които все още не сa решили да  участват на живо, но пък желаят да са част от публиката на любимото си шоу и да обсъждат вечните теми  за любовта, могат да попълнят анкетната карта, отново на уебсайта на „Марс и Венера” –  http://marsivenera.novatv.bg/entry.html . Много скоро, в новите епизоди на предаването ще видим нови лица, решени да срещнат любовта.

 „Марс и Венера” –  всеки делничен ден, точно в 17.00 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2013 г.