„Сексът и градът“ с Джина Стоева, Емануела и компания (СНИМКИ) с онлайн видео и снимки

„Сексът и градът“ с Джина Стоева, Емануела и компания (СНИМКИ)

Емануела, Ивена, Джина Стоева и Румина се превърнаха в героините от „Сексът и градът”

Изключително интересна фотосесия заснеха топ изпълнителките от каталога на Ара мюзик- Емануела, Ивена, Джина Стоева и Румина.

Четирите певици за пореден път демонстрираха вкуса си към провокациите и влязоха в ролята на героините от култовия сериал „Сексът и градът”.

Само на страниците на новия брой на списание ОК! ще видите Емануела, Ивена, Джина Стоева и Румина съответно като Кари, Саманта, Миранда и Шарлот.

Интервютата, които дадоха са изключително интересни и са подчинени на най-обсъжданите теми от филма – мъжете, секса и приятелството.

Емануела слага руса къса перука, досущ като Кари Брадшоу и коментира коя ще е датата на предстоящата й сватба, за първото й влюбване, за любимата си поза в секса..

Ивена не се притеснява да влезе в образа на страстната Саманта и твърди, че това е любимият й персонаж във филма. „Харесват ми дръзки, наперени, жени, които знаят какво искат и как да го постигнат”, категорична е изпълнителката на „Два пръста”.

Джина Стоева влиза в образа на адвокатката Миранда и споделя как може един мъж да я впечатли- не просто с визия, а най-вече с изобретателност.

Румина за пръв път се появява с цвят, различен от характерния за нея- рус. Певицата слага дълга кестенява перука и по визия заприличва на примерната Шарлот, но споделя: „Странно, но като брюнетка се чувствах много по-перверзно, отколкото като блондинка”.

Не пропускайте Емануела като Кари, Ивена като Саманта, Джина Стоева като Миранда и Румина като Шарлот само в новия брой на ОК!

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2011 г.