Секс между учители, лъжи и музика в нов сериал на bTV!

Вергов и Кадурин се конкурират за Диляна Попова

… или какво представлява новият сериал на bTV:

„Секс, лъжи и музика” започва с първия учебен ден в 197 училище, което на пръв поглед е перфектно, но… само според директора Цеков, в ролята е Георги Кадурин. На 15 септември той трябва да държи реч, има тв камери и иска всичко да е идеално. Вместо това става меле – училищните бунтари Константин и Боян се сбиват с друг техен съученик. А двама от учителите правят секс в кабинета по физика, вместо да слушат речта на директора. Става въпрос за готиния даскал по физика (Юлиян Вергов), който е прекарал вечерта в постелята на омъжена дама, пропуска речта на директора, и сега неизтрезнял още се хвърля в нова забежка с колежката по физическо, Диляна Попова.

След провала на тържеството Тино и Боян са привикани в учителската стая, където директорът им държи обвинителна реч, иска да се признаят за виновни и да се извинят. Двамата се разминават с предупреждение за изключване от училище, което за Тино е последно. Стефка Янорова играе тяхната класна, която преподава математика и горчиво съжалява, че точно двамата са се паднали в нейния немирен 9 Д клас.

В уж идеалното 197 училище нищо не е идеално – директорът си пада по секси даскалката по физическо Маринова, но тя пък нехае за него и умира да прави секс с колегата си по физика Савов – където и както падне – в кабинета, в съблекалнята на салона. А самият Савов е непоправим донжуан и любимец на учениците, защото говори техния език и си пада по лудориите. Заради авантюрата си с омъжена дама той си навлича гнева на измамения съпруг. Рогоносецът обаче бърка и вместо Савов се разправя с директора с едно яко кроше. Това е достатъчно директорът Цеков да вземе на мушка Савов и да го заплаши с уволнение. За физика сваляч това е трето сменено училище, но на него не му дреме, дори нарича шефа си „недоклатен” – защото има несподелена любов по готината физкултурничка. И за да е пълна любовната даскалска неразбория, по готиния Савов си пада още една негова колежа, в ролята е Силвия Петкова, която дори му оставя букетчета на бюрото.

И докато даскалите се оплитат в любовни мрежи, тийновете водят война – Тино и Боян си падат по рок, искат да си направят банда и пишат обява в училище за барабанист и вокал. За да направят прослушване, са им нужни барабани – могат да ги вземат от учителката по музика. Тя обаче отсича, че от тяхната музика Моцарт се върти в гроба си. Затова сключва сделка с Боян – ако той стане тенор в нейния момичешки хор, тя му отстъпва барабаните. Сделката, макар и неизгодна за младежа е скрепена, но… В историята се намесват рап бандюгите, които взимат барабаните с помощта на директора. От там насетне за Тино и Боян следва ново приключение, което насмалко не завършва с голяма беля. Какъв е финалът за поколение Z – което не признава авторитети, обича рока, секса и…, ще видим на 25 октомври!

На предварителната прожекция на първия епизод от младежката сага стана ясно, че това ще е родният вариант на High School Musical и Hannah Montana, в който ще има много училищен жаргон и хумор, яки жици и съвсем истинска банда от няколко момчета и две момичета.

„bTV произвежда кино от 3 години, има създадени 240 часа кино. Инвестирали сме над 15 млн. лева. 1000 човека работят за нас”, сподели на премиерата директорът тв програми на медията Апостол Пенчев. Той обясни, че за пръв път в тв историята филмов проект дава живот на една банда. Ментори на младите музиканти, които се снимат в сериала, са момчетата от D2.

„Мечтата ни беше за симбиоза между секс, лъжи и музика – обясни продуцентът на сериала и негов режисьор Димитър Митовски. – Над една година търсих младите актьори, все още не съм сигурен дали са най-подходящите, но засега се справят. Надявам се да има музика и забавления, секс не ни дадоха да покажем.”

Инфо: Ваня Костова за информационна агенция Дартс нюз

Официална информация за сериала от bTV:

Най-новият български праймтаймов сериал „Революция Z: Секс, лъжи и музика” стартира в ефира на bTV на 25 октомври. Поредицата ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа.

В първия епизод на „Революция Z: Секс, лъжи и музика”

ще се запознаем с главните герои в новата поредица. Учениците и учителите от 179-а софийска гимназия се подготвят за първия учебен ден. В края на лятната ваканция 15-годишните Тино (Никола Стоянов) и Боби (Иван Тишев) вече правят грандиозни планове да създадат рок група. Голямата задача пред двамата млади музиканти е да намерят барабанист за бандата. В търсенето на ново попълнение, те се сблъскват с най-голямата си конкуренция – рапърите, с които са в непрекъснат конфликт. Но както става в приказките, а и в действителността, плановете се променят от неочаквани събития, които създават приятелства, предателства, любов и интриги.

В същото време директорът г-н Цеков (Георги Кадурин) се подготвя да застане пред телевизионните камери, за да отбележи тържествено 15 септември. Всички учители присъстват на събитието с изключение на двама – Савов (Юлиан Вергов) и Маринова (Диляна Попова), които са заети с „извънкласни игри”.

Как ще започне учебната година в тази обикновена гимназия,

ще осъществят ли момчетата мечтата си да създадат рок група и какво може да застане пред тях в гоненето на мечтите, ще стане ясно в най-новия сериал на bTV „Революция Z: Секс, лъжи и музика”, от 25 октомври, всеки четвъртък от 21:00 часа.

Сред звездите в новия сериал по bTV ще  видим Стефка Янорова и Силвия Петкова – съответно в ролите на преподавателките по математика и български език. Двете красавици бяха сред гостите, които се насладиха напървия епизод от сериала броени дни преди телевизионната му премиера. След като изгледаха лентата, присъстващите станаха свидетели на първото живо изпълнение на групата от сериала и на техните ментори от D2, които ще изиграят важна роля в живота на младата банда, както в живота, така и в действителността.

Сред гостите бяха още актьорите от поредицата – Георги Кадурин, Никола Стоянов, Иван Тишев, Джулия Бочева, Карла Рахал, Людмила Сланева и екипът на продукцията. Театрално представление възпрепятства звездата Юлиан Вергов, а ангажимент в чужбина – Диляна Попова да присъстват на предпремиерата. Да пожелаят успех на своите колеги и близки дойдоха Стенли, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Жоро от Остава, Гери Турийска, Мариан Вълев и др.

Снимки на актьори от сериала:Гледай видео анонс онлайн:
Гледай видеоклипа онлайн

или във VBOX7:

Коментари (0)

Публикувано в на 24 октомври 2012 г.