Сега и завинаги с. 2 еп. 80, 81, 82, 83, 84 от 22, 23, 26, 27, 28.03.2018

Интригите на Фикрет успяват в следващия епизод на „Сега и завинаги”. В стремежа си да избяга от Адана тя убеждава Нур, че иска да върне доверието на брат си. За да докаже „качествата” си на Иджлял подменя имената в сим картата на съперницата й. Изпраща й съобщение с покана за празника на Мерт. Нур пристига, детето хвърля подаръка й и я гони. Иит й се скарва, а тя му е ядосана, защото я е извикал. Измамата се разбира, но Иджлял и Айтюл се обиждат от обвиненията й. Съперниците за сърцето на Иит се скарват жестоко за пореден път. Нур не може да докаже невинността си.

Ярен иска да заведе Емин до снимачната площадка, а Ямур се дразни от вниманието й. Фикрет тайно споделя с Иджлял, че тя е провокирала фиаското на празника на Мерт. Тя е доволна, но й напомня, че не е бивало да разваля партито на момченцето.

Назан обижда Емин пред сестра му. Тя се разстройва и получава хипогликемична криза. В болницата предупреждават Елмас, че бременността й е под риск. Нур и Иит се сдобряват, а той се съмнява, че бившата му е причинила скандала. След това оскърбената се жалва на Фатих за преживяното. Тайно от нея той взима номера и моли колегите да открият собственика му.

Иджлял споделя с майка си подробности за интригата на Фикрет. Айтюл недоволства от действията на натрапницата. Назан обещава с прегръдка на Джахит, че вече няма да разстройва бъдещата майка. Ямур ги вижда. Казва на брат си, че не бива да мами Елмас.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” Фикрет успява да накара Нур да се съмнява в сериозността на чувствата, които изпитва Иит. Ямур продължава с опитите си да отдалечи Емин от сестра си. Фатих и Иит се скарват заради Нур и Фикрет. Полицаят обаче има доказателства за това кой е причинил скандала на празника на Мерт.

Фатих е готов да разобличи сестра си, ако тя не си отиде. Фикрет обаче не се предава и настоява за кратка отсрочка, за да си тръгне, без подозрения. Въпреки забраната на Айтюл, Иджлял се вижда с Фърат и взима подаръка му за Мерт. Джахит се колебае в чувствата си и това не остава незабелязано за Назан.

Фърат най-после убеждава Иджлял, че тя в действителност не обича бащата на детето си. Фикрет използва последните два дена, които й е отпуснал брат й, за да раздели Нур и Иит. Започва работа в Козан холдинг като вменява на директора, че Фатих я заплашва. Внушава на Иит, че Нур има вина за празника, а на нея, че той е безотговорен към отношенията им. Проваля планираната им романтична среща.

Айтюл удря дъщеря си, защото я вижда с Фърат, а Иджлял е лъже. Елмас се опитва да вразуми брат си. Настоява да избере Ямур пред Ярен. Фърат изпраща съобщение на любимата в следващия епизод на „Сега и завинаги”. Айтюл го вижда и разказва на племенника си, че Иджлял има връзка с братовчед му. След поредния скандал между Фатих и Фикрет Нур разбира за чувствата на полицая.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 22 март 2018 г.