Сега и завинаги с. 2 еп. 75, 76, 77, 78, 79 от 15, 16, 19, 20, 21.03.2018

Влюбените от „Сега и завинаги” се зъвръщат в Истанбул, доволни че ще помогнат на Фатих. Нур приема Фикрет у дома си, но без да казва на стария си приятел. След като го вижда, Фатих отказва да се види със сестра си. Нур иска да разбере какво ги е разделило, но той е категоричен че за него Фикрет е мъртва. Айтюл съветва Назан как да се държи, за да не събужда съмненията в Елмас. Джахит убеждава любовницата си, че й е по-добре до близките.

Ярен се завръща от Щатите. Леля й прави така, че първата среща с Ямур да мине болезнено тежко. Тя се скрива в хотел и разчита за помощ само от Емин. Ямур също бяга от имението и се скрива при Нур. Фикрет успява с хитрост да измъкне цялата история за Иит от устата на Нур. Джахит иска да каже истината за развода на брат си, но Емин ги прекъсва. Младото момче утешава едната сестра, а на другата помага да стои далеч от близките си.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” Фикрет се опитва да оплете в мрежите си Иит. Прави така че да я покани на закуска. Междувременно предлага помощ на Иджлял да раздели влюбените. Иит се предоверява на странницата и дори й показва новото им любовно гнездо с Нур. Фатих разказва на Нур, че гостенката им е съсипала семейството си като е избягала с любовник на 17 години. Елмас се опитва да отрезви брат си и да не се бърка в чужди отношения.

Ярен разбира, че Емин вече се занимава с реклама. Докато Нур и Иит са насаме в новия си дом. Фикрет опитва да спечели доверието на Иджлял. Елмас ги вижда заедно. Нур като че ли усеща интригата във Фикрет, но Иит й вярва.

Айтюл знае, че Ярен е напуснала университета. Племенницата й пък се сърди, че е приела дъщерята на убиеца на майка й. Двете сключват примирие, а Айтюл обещава да пази тайната на племенницата си. Иит е принуден да успокоява сестрите си. Заявява, че и двете са му скъпи.
Нур е на път да се скара с Фикрет, но интригантката обвинява любимия й, че той е посял съмнение в чувствата й към Мерт. Иджлял се колебае дали да търси помощ от натрапницата й. Майка й я съветва да бъде по-разумна. Иит прибира и двете си сестри в имението и нарежда да намерят начин да се спогодят.

Фикрет се опитва с помощта на благодетеля си да спечели Фатих. Той я отхвърля за пореден път. Елмас се опитва да отвори очите на братовчедка си по отношение на гостенката, но Нур вярва на благовидните й обяснения.

Проблемите на Иит със семейството не стихват в „Сега и завинаги”. Забравя за рождения ден на Мерт, а това е нов силен коз в ръцете на Иджлял. Тя решава да се ползва от услугите на Фикрет. Фатих отива да живее на яхта и казва на Нур, че ако издаде местонахождението на сестра му, ще напусне родината. Фикрет обаче е готова на всичко, за да спечели доверието на брат си.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2018 г.