Сега и завинаги с. 2 еп. 70, 71, 72, 73, 74 от 08, 09, 12, 13, 14.03.2018

В следващия епизод на „Сега и завинаги” Емин признава любовта си към Ямур и тя го целува. Иит оцелява след катастрофата и успява да спаси Фатих от останките на изгорелия хеликоптер. Спасителите намират само следите от инцидента и съобщават ужасната вест на семейство Козан. Нур прекъсва фотосесия, за да научи истината за любимия си. Дори Иджлял я търпи, но не и Мерт, който не я иска в дома си.

Иит и Фатих пренощуват в планината, но на сутринта Джахит и спасители ги намират. Нур е пред дома на Козан и дори Иджлял е мила с нея, което провокира отново Айтюл. Иит се връща и намира любимата си. Двамата се прегръщат, което кара Мерт да вдигне нов скандал. Насаме майка му поощрява това поведение. Айтюл предупреждава племенника си, че ще загуби сина си. Иджлял отказва на помогне на Иит да се сближи отново с детето. Нур страда, но любимият й е готов да преодолее с нея всичко.

Ямур прекарва цяла нощ с Емин в парка. Джахит и прави забележка. Айтюл прибира Ярен от Щатите, за да раздели новите влюбени в „Сега и завинаги”.

Иит изпраща Нур при Фатих в болницата, защото бил самотен. Тя обаче знае за неговата сестра и се чуди защо двамата не поддържат връзка. Фатих предупреждава Иит да не преследва сам Ръдван. Иджлял се среща тайно с Фърат, който е верен на любовта си към нея. Емин получава покана за кастинг.

Назан прави така че Елмас и Назлъ да се скарат. След това кара Джахид да се съмнява в майката на сина си. Иит открива Нур в стаята на Фатих. Тя му разказва за сестрата на стария си приятел, която иска да намери. Ямур споделя с Иит за връзката си с Емин. Той няма против, което го скарва с Джахит. Иит и Нур отиват в Адана, за да се срещнат с Фикрет – сестрата на Фатих.

С помощта на Айтюл и Иджлял, Назан настройва Джахит срещу Елмас. Той се отказва от развода и споделя с жена си нов план. Готов е да отнеме бебето от майка му, щом се роди и да го отгледа със сестра му.

Нур и Иит намират Фикрет, която е била из Европа до сега. Тя е много любезна с гостите, докато не разбира, че идват да я търсят заради Фатих. Джахит лъже Елмас, че е разведен. Емин се вълнува, щом разбира че неговата първа любов е у дома.

Фикрет остава студена пред новината за брат си. Иит обаче я убеждава да гостува на Нур, което със сигурност ще породи нови конфликти в „Сега и завинаги”.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2018 г.