Сега и завинаги с. 2 еп. 65, 66, 67, 68, 69 от 01, 02, 05, 06, 07.03.2018

В следващите епизоди на „Сега и завинаги” нова раздяла застава на пътя на Иит и Нур. Този път в разлъката е замесен и Фатих.

Първата любов на Нур я придружава да подпише договор в рекламната кампания. Иит ги проследява и тя не може да го заблуди по телефона. Преди да попречи на подписването на контракта й, тя му признава, че има дългове.

Седат търси Ямур, а тя споделя тревогите си с Джахит. Арестуват изнудвача, но той заплашва, че ще разкрие престъпното й минало. Ямур не иска да сподели тайните си с големия брат. Иит вдига нов скандал на Нур и я обвинява в липса на доверие. Иска да разговаря с Фатих.

Джахит казва на любовницата си, че е заловил Седат. Тя е благодарна, но Емин не иска да прояви никаква благодарност. Ямур го съветва да бъде по-внимателен с бащата на племенника си. Иит се скарва отново с Фатих. Нур е повече от категорична, че ще продължи да се снима като модел. Това побърква от ревност Иит и той я заплашва. Айтюл подтиква Назан да използва момиченцето срещу Елмас.

Иит споделя с брат си и приятелката му за решението на Нур да работи като модел. Иджлял научава, а Фатих се възползва от момента да настрои влюбените от „Сега и завинаги” един срещу друг. Внушава на Нур, че връзката й само я наскърбява и Иит е егоист. Иджлял ангажира съперницата си за ревюто на бижута.

Полицаи арестуват Ямур за извършени обири. Емин споделя за случилото се с Фатих и братовчедка си. Нур се опитва да се свърже с Иит, но той не отговаря на обаждането й. На другия ден Иджлял й пречи да се видят. След това Иит публично я гони от компанията си, което тотално я разгневява и става причина за нов грозен скандал между тях. Фатих се появява в подходящия момент, за да я утеши. След като си тръгват Иит едва се спасява от куршумите на неизвестен злодей.

Секретарката на бизнесмена споделя с Иджлял за скандала в компанията. На благотворителната вечер обаче се разразява още по-грозна сцена. Иит, който придружава майката на сина си, изтръгва колието от врата на любимата си. Скарва се с Иджлял, която се прави на невинна в интригата, а Нур пада и плаче пред светкавиците на репортерите.

В агенцията са доволни – скандалът става причина всеки да иска Нур за рекламно лице. Айтюл е засрамена от позора, но Иджлял е доволна, че е разделила завинаги Иит със съперницата й. Елмас прави опит да защити Нур пред любимия й, но напразно. След това заплашва Иджлял, че ще разкрие номерата й с Фърат.

И Емин получава оферти за снимки като Нур. Елмас поощрява Ямур да бъде откровена с брат й. Споделя й за увлечението му по друго момиче, без да й каже, че това е Ярен. Джахит не е склонен сестра му да се вижда с „шурея”. Това е повод двамата да се скарат с Елмас – сцената е предадена от Назлъ.

Вертолетът, който Фатих управлява се разбива в следващия епизод на „Сега и завинаги”. Преди инцидента той е казал на Иит да скочи. Иджлял и Нур се тревожат за мъжа, когото обичат. Нямат вест нито от него, нито от Фатих.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 1 март 2018 г.