Сега и завинаги с. 2 еп. 60, 61, 62, 63, 64 от 22, 23, 26, 27, 28.02.2018

В „Сега и завинаги” предстои да видите как Иджлял започва да гледа на Фърат с други очи, но Иит се разкъсва между ревността към любимата и гордостта си.

Своенравната бивша най-после се поддава на чувствата на госта в дома си. Той я целува, преди да го отблъсне, но не навреме, за да го скрият от Елмас. Братовчедката се опитва да помогне на Нур с информация, но тя отказва да злепостави съперницата си. Елмас усеща, че има нещо, което не знае.

Нур отива при Иджлял, за да я предупреди – Иит подозира Фърат. Двете се скарват за пореден път. Иджлял упреква съперницата си, че използва Фатих, за да бъде с бащата на сина й. Айтюл ги вижда, но дъщеря й не й казва за какво са си говорели.

Нур споделя с Фатих, че Фърат ги е подслушвал. Пита го защо с Иит са обсъждали нея и Иджлял. В същото време младият мъж отива да види братовчед си. Фърат му споделя, че с години е бил влюбен в бившата му. Иджлял го чува и вика съперницата си в „Сега и завинаги”, за да озапти разгневения Иит.

Нур предотвратява скандала. Иит разпитва Иджлял дали е знаела за чувствата на братовчеда, а тя не може да отрече. Тогава той прокужда завинаги братовчед си от живота им. Нур се скарва на любимия си, че пречи на бившата да бъде щастлива. Иит осъзнава, че и тя е била наясно с любовта на Фърат и много се ядосва. Фатих се намесва в спора им, което още повече го вбесява.

Назан провокира Елмас, а тя не иска да се изнесат с Джахит. Фатих се опитва да разбере какво крие Нур за Фърат и Иджлял. Иит вижда братовчед си пред дома си и го гони. Започва да подозира Нур, че крие още неща от него и я заплашва.

Седат напада Емин, който се опитва да спаси Ямур. В болницата спасяват живота му. Айтюл съветва дъщеря си да подразни бившата си с твърдения, че Иит я ревнува. Бизнесменът се опитва да открие цялата истина за това, което се е случило зад гърба му. Настояването само го скарва отново с Нур, която търси утеха при Фатих.

Благодарение на Мерт Ямур сяда на семейната маса, но Айтюл не смята да я остави намира. Нур е на вечеря с Фатих, а Иит не изпуска от поглед дома й, за да разбере кога ще я върне. В това време съперникът му признава на Нур, че я обича, но след като вижда реакцията й, бързо се преструва, че си е направил шега. След като вечерята приключва Иит вдига скандал на Фатих, а Нур отказва да говори с него.

Емин и Ямур крият нападението, но Елмас научава, че брат й е ранен. Седат продължава да заплашва сестра на Иит, а Айтюл се опитва да я тормози с изискванията си. Нур има финансови проблеми, а Фатих подслушвайки разговорите й с Иит, разбира как може да й помогне.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” се разбира, че врагът на семейство Козан е избягал в чужбина. Елмас търси помощ от Джахит, за да се спасят от Седат. Той й отказва да говори с Ямур, което отново ги скарва. След това обаче решава да открие нападателя сам. Фатих помага на Нур да започне отново работа като модел, а Иит става свидетел на това колко добре се разбират.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 22 февруари 2018 г.