Сега и завинаги с. 2 еп. 55, 56, 57, 58, 59 от 15, 16, 19, 20, 21.02.2018

Джахит трудно може да убеди Елмас в добрите си намерения, но тя все пак се съгласява да живее отново със семейството му. Нур гледа скептично на решението й, без да подозира, че животът й е в опасност. В следващия епизод на „Сега и завинаги” Иджлял поръчва смъртта й на отчаяния Фърат. Той е на път да извърши лудост, докато жената на живота му открива бутика си. Само навременната поява на Фатих спасява Нур от ножа му.

Иджлял припада щом вижда съперницата си със съдружника на Иит. Фърат се появява и не забелязва как Фатих взима ножа от джоба му. Ямур ограбва снаха си. Айтюл и Иджлял я виждат да излиза от спалнята и я нападат с обиди.

Емин опитва да отведе сестра си от дома на Джахид. Уверенията на бизнесмена, че ще се оженят не му стигат. Иджлял разбира за кражбата и вдига скандал. Иит защитава сестра си. От вина Ямур му връща скъпоценностите. Фатих дава на Иджлял ножа на Фърат и я предупреждава да не се възползва от него. Нур съветва любимия да бъде търпелив със сестра си, независимо от грешките й.

Айтюл намира неща в стаята на Ямур и й казва да напусне сама, без да тревожи Иит. Тя обаче иска да говори с него. В същото време бизнесменът се разправя с Фатих. Намира подслушвателни устройства и го обвинява. Фатих се оказва ченге под прикритие, което се опитва да го спаси от мъж, който е съсипал с разкрития за престъпленията му. Иит казва на сестра си, че я обича. Ямур остава при него, но той е принуден да мълчи пред близките си за заплахата.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” отвличат и двете жени, за които е бил женен. Ръдван му изпраща кичури от косите им. Назан води малката Назлъ при Джахит с поредната лъжа, която цели да го задържи. Иит лъже близките си къде са жените му, за да не ги тревожи. Двете правят опит да избягат, но залавят Иджлял и Нур остава до нея.

Назан кара братята си да инсценират обир в дома й, но Назлъ вижда и чува немаскирания й от тях. След това води момиченцето в дома на мъжа си, за да намери закрила. По случайност Фърат научава за отвличането и заради него цялото домакинство разбира за инцидента.

Двамата с Иит отиват да спасят жените, които инсценират бой, за да помогнат. Нур настоява пред Иджлял да даде шанс на Фърат. Съперницата обаче вдига скандал на младия мъж, че само провокира Иит да ги заподозре.

Седат открива Ямур, която е щастлива с Емин и децата. Заплашва с оръжие. Фърат и Иит се скарват – всички разбират, че бизнесменът е бил принуден да избира между любовта и майката на сина си.

Ръдван е на свобода и Иит иска да наеме охрана в следващия епизод на „Сега и завинаги”. Айтюл предупреждава дъщеря си да не се увлича по Фърат, само защото е готов да даде живота си за нея. Фатих предупреждава Иит да мълчи за истинската му професия.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2018 г.