Сега и завинаги с. 2 еп. 50, 51, 52, 53, 54 от 08, 09, 12, 13, 14.02.2018

В следващите епизоди на „Сега и завинаги” има надежда за любовта на Нур и Иит, но Джахит губи Елмас. В опити да спаси сина си, бизнесменът убеждава бъдещата си бивша да не подава жалба срещу майката на бебето. Ямур вика гаджето си, но Сердар не иска да си тръгнат, без да изкопчат пари от семейство Козан. Айтюл ги вижда и не смята да пази в тайна срещата им. Джахит и Елмас се скарват, защото не й вярва.

Огорчената бременна се прибира при семейството си. Фатих вижда огорчената Нур и се опитва да я утеши. Иит ги вижда и полудява от ревност. Братовчедките се успокояват взаимно, но Елмас осъзнава, че не бива да се надява на брак – Джахит още обича жена си. Иджлял се опитва да прелъсти мъжа си, но Фърат отново им пречи. Любимата му отвръща с презрение. Фатих гостува на Нур и й споменава за писмото. Джахит праща брат си на бизнес вечеря, на която присъства и Фърат. Той остава при Назан. Иджлял се натрапва, независимо, че майка й не е склонна да я пусне – Мерт е болен. Иит и Фърат се сблъскват с Нур и Фатих. Заедно отиват на нощен клуб.Иджлял иска от братовчеда пълни подробности за случващото се. Нур се напива и прегръща Иит на дансинга. Фърат ги снима и изпраща клипа.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” разгневената Хафизе отива в дома на Джахит. Там Айтюл и Назан се държат отвратително. Оскърбената жена получава удар, а близките й я откриват пред вратата на къщата им. Иджлял се скарва с Иит заради фирменото парти. Той вика линейка заради Хафизе, а в дома му упрекват Назан заради скандала. На поклонението Емин се скарва с Джахит.

Иджлял заговорничи със служителите на Иит, за да прокуди съперницата си. Прави така че той да заподозре недоволство в компанията срещу възлюбената му. Нур и съперницата й се скарват, но това провокира Иджлял да се върне към идеите за бизнес, които има. Иит отново се предоверява на майката на сина си. Разгневена Нур подава оставка.

Айтюл е готова на Назан да остане в дома. Решава да й помогне за осинови дете, за да впримчи Джахит здраво. Таяр се разкайва за ужасното си поведение към Хафизе. Нур случайно разбира от Ямур, чу преди за издъхне леля й се скарала с Назан. Отива при съседите и вдига скандал. Заради бременността обаче пази тайна пред братовчедка си. Ямур съобщава на братята си заради скандала и Иит пристига навреме, за да разтърве жените. След това отпраща снаха си в друг дом.

Нур и Фатих, Иит и Иджлял заминават извън града. В хотелския комплекс съдружникът дава старото любовно писмо на подателката му. Нур има доказателство за невинните си чувства. Двамата с Иит най-после се сдобряват. Айтюл става свидетел на целувката им и е готова да отведе дъщеря си. Става така, че Нур се принуждава да вечеря с Фатих, а любимият й – с лелята и дъщеря й.

Джахит се опитва да оправи отношенията си с Елмас, но и тя вече не му вярва. Ямур ограбва къщата на брат си, но Сердар иска още и още. Елмас отказва протегната ръка на Джахит. Иска цялата любов на бащата на сина си, не парите му. Иит убеждава брат си да направи така, че да има семейство, за което мечтае.

Иджлял най-после прави нещо свое в „Сега и завинаги”, но майка й не я оставя да диша. Тя разкрива пред Иит, че знае за връзката му и намеква на дъщеря си, че заради амбициите си е загубила завинаги бащата на сина си.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 9 февруари 2018 г.