Сега и завинаги с. 2 еп. 30, 31, 32, 33, 34 от 11, 12, 15, 16, 17.01.2018

Лудостта на Иджлял стига до ръба. Животът на Мерт е в опасност по време на следващите епизоди на „Сега и завинаги”. Айтюл става още по-невъздържана в опитите си да спаси дъщеря си.

Иит спасява Иджлял в деликатната ситуация. През това време Нур намира спасение при Керем, който я настанява в свой имот. Ревнивата Хазал изпраща адреса й на Иит. Той я отвлича, за да я отведе във вилата си в покрайнините. Иджлял спира Керем да уведоми властите, за да не провокира симпатии към съперницата.

Айтюл прострелва Фърат и го заплашва да стои далече от семейството. И Нур наранява Иит, но той умело я мами, за да събуди съжалението й. Истината се разбира скоро и двамата се скарват отново. Иджлял посещава Фърат и той й разказва как я е спасил за пореден път с фалшиви показания.

Елмас провокира Назан в козметичния салон. Двете се скарват на улицата. Съпругата на Джахит блъска любовницата си и една кола я помита. В същото време Джахит получава ДНК-тест, от който разбира, че той е бащата на нероденото бебе. Търси Елмас и разбира, че тя е в болницата след инцидент.

Иджлял посяга на живота на дедето си в следващия епизод на „Сега и завинаги”. За да привлече Иит, жертва здравето на Мерт. Той изпада в безсъзнание, а тя вика репортери да я снимат с Бърза помощ. В това време Иит разказва на любимата за тъжното си детство. Новината за Мерт обаче го изпраща отново далече от нея. Лекарите се борят за живота на детето,а Нур приема да се омъжи за Керем.Джахит иска да прибере Елмас в имението. Мерт се подобрява, но родителите му са във война заради него. Керем заплашва Хазал да спре да се бърка в живота му. Тя отвръща, че ще каже истината за покойната Инджи.

Докато Назан мечтае за почивка на Сейшелите, Джахит посещава доктора, за да обяви, че ще съсипе живота му. Айтюл не вярва в лъжите на дъщеря си и е готова да се бори за щастието на внука си. Докторът съобщава на Назан, че Джахит знае всичко и тя се нагълтва с хапчета.

Иджлял постига целта си и принуждава Иит да се върне в имението. Иска да кажат на Мерт, че ще има братче. По случайност той започва да подозира бившата си, че поддържа контакти с Керем. Назан оживява, а Джахит съобщава на брат си, че ще има бебе. Нур казва на бившия къде живее.Айтюл напразно се опитва да прокуди Фърат. Той заплашва лелята, че ако се махне, Иит ще получи документите от клиниката в Кипър.

Керем и Нур вечерят заедно, а Иит го напада. Адвокатът на Джахит води Назан в бедняшкия дом на братята й. Той пък води Елмас в имението. Там никой не е очарован, но и Джахит не мисли да отстъпи. Иджлял води Мерт при Нур, за да я измъчва. Иит ги вижда и се скарва на бившата си.

Детето напада баща си.Докато Елмас царува в имението, въпреки Айтюл, братята на Назан отиват да търсят сметка от Джахит в следващия епизод на „Сега и завинаги”. Нур настоява пред Керем да се оженят по-скоро. Хазал обаче я посещава да й говори за покойната Инджи, която ненавиждала.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2018 г.