Сега и завинаги с. 2 еп. 23, 24 от 02, 03.01.2018

Кавгата, подбудена от Назан в „Сега и завинаги” разкрива всички тайни. Иджлял разкрива, че паметта й се е върнала, че знае за брака на мъжа си. Тя пък научава, че бившият й се е развел с нея още, докато е била в кома. Скандалът между възрастните разстройва Мерт. Айтюл напада Назан и само намесата на Ийт прекратява боя помежду им. Семейството на Елмаз вижда, че дните в имението им са преброени. Нур и Иит напускат дома, в който са били нещастни, за да бъдат отново заедно. Избират си къща, а Иджлял настройва сина си срещу тях. Айтюл иска да използва прислугата срещу двойката, но не знае за номерата на Иджлял с Фърат.

Нур е готова да забрави за моделството, но Керем не е готов да загуби тази мечта. Оказва се, че Джахит само не знае защо жена му и леля му са се карали. Иджлял прави намеци, които изглежда ще съсипят брака му отново. Тя е готова да плаща на Елмаз, за да живее на хотел и държи близките й на ръка разстояние. Елмаз нахлува в имението, за да вземе проба за ДНК-тест. Залавят я, но тя става още по-дръзка. Зарича се да извика медиите за подкрепа. Джахит успокоява жена си, че не се страхува от теста.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” Ийт опитва по мирен път да се разбере с бившата. Иджлял намира начин да го заблуди, че е съгласна с намеренията му. Дори приема да го заведат на психолог, за да понесе раздялата тежко. Плановете на Нур за романтична вечеря се провалят. Елмаз пристига, за да търси съдействието им, но братовчедка й не иска да тревожи мъжа си заради нея. Психоложката съветва семейството да пратят Мерт на гости в новия дом на баща му, където живее с втората си съпруга. Иджлял заговорничи с Керем.

Елмас съди Джахид за признаване на бащинство. Иит притиска брат си да си направи тест, за да спре инсинуациите на бившата му любовница. Нур вижда как Керем я наблюдава отдалече с копнеж.

Иджлял настройва още Мерт и заради нея той се държи безобразно с Нур. Бившата на Иит разбира, че е бременна и хвърля новината в лицата на бившият и жена му. Нур научава тайната на мъжа си и е съкрушена. В последния за седмицата епизод на „Сега и завинаги” Иджлял доволно съветва Керем да потърси възлюбената си. Тя имала нужда от подкрепа.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.