Сега и завинаги последен сезон 3 – край, финал на сериала

Големият финал на „Сега и завинаги“ наближава, но преди това ще видим последният трети сезон, който се състои само от 3 оригинални турски епизода.

Той стартира на 04-и април (сряда) и ще се излъчва до 16-и април (понеделник) – всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 часа.

В България трети сезон ще е само 9 епизода по 45 минути, като в тях ще видите дългоочакваната развръзка на най-гледания сериал в родния ефир, който приковава всяка вечер средно по 1 300 000 души.

Не е далеч вечерта, в която зрителите за последно ще се сблъскат със съдбите на главните герои в най-гледания турски сериал „Сега и завинаги“ – Нур и Ийт. Развръзката ще бъде показана на 16-и април в ефира на bTV. Какъв ще е финалът – поглед към него представя „ТВ Гид“!

Емоциите ще вземат връх. Фикрет забелязва необичайния интерес на Фатих към Нур и, естествено, се възползва от това и по този начин успява да се спаси временно от брат си. Нур губи най-близкия си приятел и преживява много драматично тази загуба. Ийт научава от Айтюл за срещата между Иджлял и Фърат, но след като не го открива, отива при Иджлял. Тази тяхна среща ще е знакова!

Нур най-накрая научава, че всички действия на Фикрет са продиктувани от зли намерения. Тя взема кардиналното решение пътищата им да се разделят. Но се оказва твърде късно! Фикрет дава тайно лекарства на Нур, които я карат да се чувства дисконфортно. Дали под въздействие на тези медикаменти, или по друга причина, тя прави огромна грешка, която ще промени живота на не един човек.

Фатих събира смелост и предлага брак на Нур, която е безкрайно изненадана, защото Ийт е мъжът на сърцето й. Малко след това Нур вижда Мерт за първи път след катастрофата и изпитва огромно чувство за вина. Тя е взела решение – ще се омъжи за Фатих и ще замине с него за Германия. Въпреки че Нур е предначертала бъдещето си, Айтюл е тази, която нито може да се отърси от миналото, нито да пренапише бъдещето си така, че Нур да не бъде в него. Айтюл е твърде решена да навреди на Нур и смята да направи това с помощта на Фърат.

Дали наистина Нур ще се омъжи за Фатих? Ще има ли смелостта да напусне страната си и да заживее с мъж, който не й е на сърце? Ще успее ли Елмас да спаси бебето си? Краят идва след по-малко от месец!

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (1)

Публикувано в на 23 март 2018 г.