Сега и завинаги еп. 63, 64, 65, 66, 67 от 14, 15, 18, 19, 20.12.2017

Пълно разкриване и страшна мъст променят сценария на „Сега и завинаги” в следващите епизоди. Иджлял разбира най-после дълбоката заблуда, в която живее.

Иит предупреждава жена си, че братовчедка й завинаги трябва да напусне имението. Тя обаче вади най-ценния си коз – казва му за бебето, а той твърди, че не може да е бащата. Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. В същото време трябва да оправи недоразумението, че с Иджлял са на втори меден месец. Елмас предизвиква скандал пред семейство Козан, когато казва за бебето пред всички. Джахит казва на любовницата си, че е стерилен, Назан припада от напрежение. Нур се опитва да помогне на братовчедка си, но тя се кълне, че не лъже за бащинството му.

Айтюл и Иджлял подкрепят Назан и й благодарят за жертвата, която е направила. Тя обаче крие страшна тайна. Навремето е платила на лекар, за да излъже и за да я спаси от бедността. Джахит се изповядва на брат си. Иит го подкрепя и го съветва да си осиновят сираче. Проблемите на Елмас и Джахит скарват отново влюбените от „Сега и завинаги”. Керем ги вижда и предлага брак на красавицата. Иит побеснява, казва му ,че са женени и двамата се сбиват.

Елмас показва брачното свидетелство на братовчедка си на Иджлял. Разкрива й истината, че е разведена, че всички са я лъгали и тя е „другата” в имението. Иджлял напуска дома си ужасена. Припада в ръцете на Иит и в болницата той разбира, че майката на сина му не е в опасност.

Елмас доволно оставя свидетелството, разделя се с близките си и заплашва Назан. След това съобщава на Фърат за поредната интрига, която е скроила. Иит казва на леля си, че няма пречка за щастието му с Нур. Иджлял звъни на Елмас и уговаря да отмъстят заедно за положението, в което са изпаднали. Нур иска да напусне рекламната компания, но Фърат й казва, че ще дължат огромна неустойка.

Иджлял обвинява Фърат в предателство. Той казва на Керем, че жената, която обича знае за брака на Нур и Иит. Съпрузите обаче пак се карат заради професията й. Накрая Иит си тръгва бесен от ресторант, в който трябваше да празнуват щастието си. Иджлял подканва Керем да бъде до съперницата й, за да си върне съпруга. Иит се опитва да освободи жена си от рекламния договор, а Фърат се преструва на нападнат от него пред Нур.

Иджлял нарежда на мъжа, който е влюбен в нея, да заблуди съперницата й. Той твърди, че Иит ще прекара романтична вечер с бившата си. Керем потвърждава предложението си пред Нур и я освобождава, без да иска неустойка.

Иджлял отива да види Елмас. Нур ги засича заедно, но братовчедка й я заблуждава умело, че търси помощ за ДНК-тест. Иджлял намира начин да доведе Иит на вечеря. Твърди, че Елмас ще предизвиква скандал пред медиите. Нур пристига и Иджлял демонстративно го целува. Иит се оказва в деликатна ситуация и жена му напуска сградата.
Джахит съветва брат си да бъде разумен. Иит обаче не го слуша и отива на вечеря. Иджлял сипва опият в питието му и на сутринта го заблуждава, че са прекарали нощта заедно. Иит изгаря от вина, но не знае как да каже на Нур.

Нур се опитва да говори с Джахид за ДНК-тест, дори Иджлял я подкрепя пред Елмас. В имението става скандал и Хафизе в крайна сметка разбира, че дъщеря й е бременна в следващия епизод на „Сега и завинаги”.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 14 декември 2017 г.