Сега и завинаги еп. 53, 54, 55, 56, 57 от 30.11., 01, 04, 05, 06.12.2017

Иджлял убива наемника си в „Сега и завинаги”, успява без усилия да всее раздор между Нур и Ийт. Влюбените не могат да се разберат заради нея. Нур се кълне, че тя е поръчала взрива, съпругът й обаче я смята за параноичка. Айтюл запранява на дъщеря си да говори с Газиантеп. Елмас отново подвежда Джахид. Успява дори да го убеди в чистите си помисли. Той й признава своя тайна – че притежава имоти, за които и Назан не знае.

Иит отвежда жена си от рекламната агенция. Хитрата Айтюл успява да използва скандалите по между им, за да оневини дъщеря си и да вкара Нур в поредна интрига. Газиантеп изнудва Иджлял, която разчита само на Фърат за помощ. Нур излиза на вечеря с Керем, а Хазал пуска папараци по дирите им.

Газиантеп заплашва Иджлял. Фърат го напада. Малко преди рецидивистът да удари младия мъж с камък, Иджлял го прострелва. Всички от имението пристигат на мястото на инцидента, но Фърат вече е взел оръжието и оневинява любимата си.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” той поема отговорността пред полицията и измисля достоверна история, която да държи подозренията далече от Иджлял. Дори заблуждава Иит, че затворникът е взривил яхтата. Бизнесменът изпраща Нур.

Назан вижда снимките на Керем и фотомодела във вестниците и на секундата предизвиква смут в имението. Иит извежда жена си в гората и след пореден скандал я изоставя далече от дома им. Хазал не може да убеди Керем да се откаже от рекламното им лице.

Иджлял настоява Фърат да я отърве и от Нур. Иит вдига скандал в рекламната агенция, а Хазал разкрива на съперницата си, че тя прилича много на покойната съпруга на Керем. Нур иска да се срещне с мъжа си, но Иджлял трие съобщението й. Айтюл се опитва да вразуми дъщеря си. Нур е все по-сигурна, че съперницата й знае за връзката й с Ийт. Съпругът й за пореден път защитава бившата си, което продължава да ги отдалечава.

Нур вижда Фърат да целува Иджлял и бяга, без да види шамарът, който съперницата й удря на влюбения мъж. Фърат я догонва и признава, че цял живот е обичал само жената на братовчед си. Нур обещава да почете чувствата му и да скрие това, което е видяла.

Излиза рекламния клип за Щерем, което влудява Иит. Елмас взима подкупа от любовника си и го крие. Влюбените от „Сега и завинаги” отново се карат шумно – този път в гората. Иит я е отвел, за да не отиде да се снима, но тя отказва. В крайна сметка той отново я изоставя сама и беззащитна.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2017 г.