Сега и завинаги еп. 48, 49, 50, 51, 52 от 23, 24, 27, 28, 29.11.2017

Ревността на Иджлял не знае граници в новите епизоди на Сега и завинаги. Младата жена толкова се ожесточава срещу съперницата, че дори замисля убийството й.

Иджлял вижда Иит и Нур да се целуват на борда на яхтата му, след което се хвърля в морето. Фърат успява да я измъкне от водата и я разубеждава да не тръгва след съпруга си и жената до него.

Айтюл скрива истината от дъщеря си — че тя е разделена с Иит и той вече има друга съпруга. Вместо това й внушава да се преструва, че нищо не се е случило. Но ревността на измамената съпруга не стихва.

Фърат се ядосва, че Айтюл продължава да крие истината от дъщеря си, но продължава да си мълчи. Междувременно Елмас прави таен запис на любовната си среща с Джахит, с намерение да го изнудва за пари след това.

На следващата сутрин Иджлял отива на пристанището, но с Нур се разминават. Тя се среща със съпруга си, но с нищо не му показва, че знае за вечерта, която е прекарал с Нур.

Айтюл се страхува, че ще издаде пред мъжа си истината, но Фърат я успокоява, че двете не са се срещнали.

Фърат се среща с тайнствения бизнесмен Керем, който се очаква да сключи важен договор с компанията на семейството. Мъжът обаче е смаян от приликата между покойната си съпруга и Нур. Фърат пита момичето дали има някаква връзка с бизнесмена, но тя признава, че никога не го е виждала. Пред Елмас той споделя, че странната прилика между двете го е заинтригувала.

Елмас изпраща на Джахит видеозаписа от любовната им нощ, а след това отрича, че тя го изнудва. Първоначално той не вярва, но когато тя му заявява, че лично ще плати откупа с бижутата си, той започва да й се доверява.

Иджлял разпитва майка си за Газанфер — бивш охранител, когото и двете познават от стария си квартал. Тя се среща с него и настоява вечерта да взриви яхтата на съпруга й. Без значение дали има хора на борда или не.

Мъжът приема поръчението, а Иджлял иска от Фърат да отнеме телефона на Нур и да го изключи. Преди да разкрие мотивите си обаче, тя катастрофира и не успява да го предупреди, че е поръчала убийството й.

Фърат отмъква телефона на Нур, а Иит отива в болницата, за да види съпругата си. Той обаче е притеснен, че Нур не отговаря на обажданията му и тръгва към лодката. Когато научава, че Иит е тръгнал към яхтата, Иджлял губи съзнание. Айтюл се притеснява, че Фърат проявява прекалено явно своята загриженост към дъщеря й. Назан също забелязва интереса на младия мъж към Иджлял и започва да подозира, че той не е случаен.

Нур и Иит успяват да се спасят от взрива на яхтата, а Таят упреква нея, че е организирала атентата. Той е убеден, че ако Иит умре, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си.

Двамата решават, че вероятно техни конкуренти са сложили взривното устройство. Прибирайки се у дома Иджлял получава съчувствие от Нур за катастрофата. Тя също изказва своето, без да се усети, че не би трябвало да знае за взрива.

Айтюл успява да спаси положението, твърдейки, че дъщеря й е още в шок от катастрофата.

Фърат се досеща какво е станало и упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур. Охранителят, който пък е поставил бомбата изнудва майка и дъщеря за още пари. Айтюл се съгласява, но вече замисля как да го отстрани от пътя си.

Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат. Той я заблуждава, че го е намерил в агенцията и го е прибрал, за да й го върне. Иит обаче има своите подозрения и ревнува съпругата си от останалите.

Керем отново се обажда и потвърждава, че ще ангажира компанията за нов проект. Сключват договор за голяма рекламна кампания, като идва в офиса с асистентката си Хазал. Тя също е потресена от приликата между Нур и покойната съпруга на Керем.

Фърат упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур. Той я предупреждава, че това може да се окаже опасно за нея самата. Айтюл пък я успокоява, че той няма да ги предаде. Вместо това, съветва дъщеря си да засили съмненията на Нур и да я накара да се дискредитира пред Иит.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.