Сега и завинаги еп. 43, 44, 45, 46, 47 от 16, 17, 20, 21, 22.11.2017

Разтроената красавица се скарва с братовчедка си. Обещава й да си плати за интригите. Семейството на Нур реагира по различен начин на брака й. Леля й не одобрява тайните, докато Таяр търси изгода. Иджлял продължава да лъже Иит, че не помни нищо.

Докато двамата братя Козан са в морето, Назан и Иджлял се скарват жестоко. Едната прави дебелашки намеци за гувернантката – топмодел, другата я унизява с разкритие, че е била любовницата на мъжа си. Еламс заснема Нур в компанията на Фърат, но само благодарение намесата на семейството й, не праща видеото на Иит. Иджлял заплашва братовчеда на мъжа си да не сее раздор в брака й. Нур чува разговора им.

В следващия епизод „Сега и завинаги” Иджлял води Иит на романтична вечеря. В ресторанта се оказват Нур и Фърат. Бедната девойка провокира братовчеда с подозренията си, че е нещастно влюбен. След това обаче го моли да забрави думите й. Напива се и провокира мъжа си. Елмас се опитва отново да прелъсти Джахит, но той устоява.

Иит чете дневника на Нур и се помирява с нея. Назан веднага успява да заплете нова интрига. Научава, че Иджлял си е върнала паметта. Провокира я с лист от дневника й. Айтюл едва успокоява дъщеря си и се обажда на Иит. Изнудвана от Назан обаче премълчава, кой е предизвикал смут в имението.

Елмас заплашва Джахит със самоубийство, ако не отвърне на чувствата му. Той се поддава на манипулациите й. По късно тя записва бурното им сдобряване във фирмата. Фърат се опитва да помогне на Нур, но Айтюл казва на дъщеря си, че бавачката е подхвърлила лист от дневника си пред вратата й. Става ясно на госпожата, че прислугата знае за тайния брак на племенника й.

Нур получава първи контракт като модел. Семейство Козан излиза на разходка с яхта, а Иджлял провокира бавачката със списанието, за което са позирали. Огорчената Нур дори проваля ангажимента си от мъка. В крайна сметка се съвзема и се връща на снимачната площадка.

В следващия епизод на „Сега и завинаги” Иит очаква любимата си на яхтата. Иджлял отива да го изненада, а Фърат шокира семейството с новината, че Нур ще излиза на разходка в морето. Айтюл припада от ужас и с основание – дъщеря й вижда как мъжът, когото обича, се целува със съперницата си.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 18 ноември 2017 г.