Сега и завинаги еп. 38, 39, 40, 41, 42 от 09, 10, 13, 14, 15.11.2017

В следващите епизоди на „Сега и завинаги” изписват Иджлял от болницата. Тя е нещастна да види, че Фърат я посреща, а не съпруга й. Прави поредна схема, но поканата за фоторепортаж на семейството й я успокоява. Хафизе иска да напусне, но Елмас прави всичко, за да я задържи в имението.

Иджлял разбира за инцидента с Мерт, а Иит, че тя знае за бебето на Нур. Тя дори се чувства загрижена за чувствата на момичето. Айтюл разкрива на племенника си, че е била принудена да каже истината за брака му на Фърат. Той я обвинява, че е искала да навреди на бебето му. Иит може да сподели само на Джахит колко наранен се чувства.
Елмас се завръща в имението, благодарение на горещите молби на майка си. Фърат я взима на работа. Айтюл благодари на Нур, че е спасила внука й. Тя и Иит имат нови проблеми и не спират да се карат, огорчени от загубата на бебето.Той заминава сърдит в Германия, но преди това се снима с Иджлял за корица на списание.
Съкрушената Нур приема поканата на Фърат да се снима като модел.

Седмица по-късно Иит се връща у дома. На официално парти в „Сега и завинаги“ всички разбират, че Нур е рекламното лице на „Козан”. Иит озверява от ревност и унижава Фърат. Нур не иска да бъде пионка в играта им. Иит напада братовчед си след партито и настоява пред жена си първо да поиска прошка, след това да му обяснява. Нур се чувства обидена и решава да продължи да работи.

Иджлял си мисли, че бавачката е с Фърат – илюзия, подклаждана от майка й. Иит приключва служебните си отношения с братовчед си.Двамата се скарват, а Иджлял, без да иска става свидетел. Мъжете й вменяват, че проблемът е заради нея. Тя иска след това Нур да избере – или да бъде бавачка, или модел.

В имението се разразява нов скандал. В следващия епизод на „Сега и завинаги” Таяр обвинява племенницата си, че е любовница на шефа. Семейството му го подкрепя. Иит чува скандала и изисква извинение – обявява, че двамата са се оженили. В същото време Иджлял подслушва новата кавга между майка си и Фърат. Разбира, че я е обичал дълго време.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 9 ноември 2017 г.