Сега и завинаги еп. 33, 34, 35, 36, 37 от 02, 03, 06, 07, 08.11.2017

В следващите епизоди на „Сега и завинаги” лъсват двете големи тайни в имението – Нур и Иит разбират защо Елмас пречи на любовта им, Фърат – че братовчед му е женен за друга.

Преди да настъпи денят на истината влюбените в сериала се налага да се справят с хорските одумки. Служителите на Иит се подиграват на Нур заради скандалното видео и се налага той да ги заплаши с уволнение.

Двете жени на бизнесмена се сблъскват пред кабинета му. Джахит решава проблема бързо и приема Нур. Тя е дошла да каже за бебето, но научава, че любимият й се съмнява в нея. Иджлял е дошла да изведе бащата на сина си, но той отказва да излязат семейно с брат му и Назан. Нур излиза с двете, защото смята съпругата на Фърат отговорна за компромата срещу тях.

Фърат все повече се интересува от бавачката на семейството. Елмас вижда в това нов шанс интригите й да успеят. Хафизе намира бижутата на дъщеря си и я обвинява, че е любовница на женен мъж. Таяр защитава Назан, но майка й не й вярва. Хафизе получава пристъп и я отвеждат с линейка. Иит вижда записи, които уличават Елмас като подател на скандалното видео. Пита Айтюл дали тя знае за брака му. Тя защитава служителката, но тайно я предупреждава. Влюбените от „Сега и завинаги” продължават да се карат заради недоверието един към друг.

Иджлял вижда снимките от ехографа. Настоява да разбере кой е бащата и е готова да даде пари на Нур за аборт. Почва да подозира дори брат си. Иит притиска Елмас с въпроси и не й дава шанс да се измъкне. Озверяла от разкритието тя признава, че е намерила сватбените им снимки, че е влюбена от години в него и от отчаяние е била с брат му. Джахит чува признанията й.

Думите на Елмас не разделят двамата братя. Джахит дори твърди, че е знаел за чувствата на любовницата си. Иит казва на Нур и леля си истината за диска, но не и причината Елмас да се държи така. Коварната братовчедка се нагълтва с хапчета. По случайност Айтюл спасява живота й като идва да й иска сметка.

На благотворителен търг Иджлял вдига скандал на жена, която флиртува с Иит. У дома Джахит се напива от мъка, а Нур се чувства притисната от въпросите на Фърат. Нур научава, без да иска истината за братовчедка си. Иджлял подозира вече Фърат, че има връзка с бавачката. Айтюл вижда в това златна възможност да успокои дъщеря си.

Хафизе прибира дъщеря си от болницата и се кани да напусне. Айтюл дава мляко с приспивателни на прислужницата със заръка да го даде на Нур. Целта й е бавачката да пометне. Иджлял изпива чашата и получава криза.

Мерт се качва на дърво и Нур се качва да го спаси. Пада и Иит я води в болницата. Там мъжът й разбира, че са загубили бебето. В същата болница Иджлял се бори за живота си. Фърат обвинява леля си и тя му разказва за тайната сватба в първите епизоди на „Сега и завинаги”. Изуменият младеж обещава да пази тайна, за да не навреди на жената, която обича.

Гледай онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.