Седмица по БГТВ, пълна с премиери

Премиерни филми на BGTV (10 – 16 май)

СПАСЯВАНЕТО НА ТАТКО
Излъчване: понеделник (10.05) от 13:30ч.

11 годишният Том изпитва остра нужда от баща си, собственик на компания за играчки. Том мисли, че баща му прекарва много време в офиса и единствения начин да го вижда по-често е да стане шеф на баща си. Заедно със своя приятел започват своя собствена кампания – Спасяването на татко. Идеята е да събере достатъчно пари, за да купи контролния пакет акции

СБОГУВАНЕ С ХАРИ
Излъчване: понеделник (10.05) от 23:00ч.

Когато писателят Ник решава да напише историята на живота си, неочаквана случайност го среща с бивш производител на шапки и настоящ пияница. Тази среща се превръща в дълбоко приятелство и заедно те измислят план как да спасят фабриката на Хари.“

АЗ И ХЛАПЕТО
Излъчване: сряда (12.05) от 23:00ч.

Това е историята на Бил Уилямс като обеднял актьор, който е нает да напише продължението на „Истински лъжи”, екшън филм, който го е направил известен преди десетилетие. Бил разбира, че негов партьор е Арън Роман, богато хлапе без опит в киното, който се оказва шанс за гръмкото му завръщане в бизнеса.

ПЪТЯТ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО
Излъчване: четвъртък (13.05) от 23:00ч.

Преследван от демони от службата си в Босна, полицейския детектив Конк Адамс (Roy Dupuis) е натоварен с идентифицирането на тяло, намерено в северната част на изолирано блато. Млада археоложка от града е повикана, за да му съдейства. Но Катрин Ниланд (Jane McGregor) има много тайни: тя се нуждае от физическо изцеление точно толкова, колкото Конк се нуждае от духовно и емоционално облекчение.

Едно малко вероятно двойка, техните работни взаимоотношения прерастват в уникална лична връзка. По пътя към разкриване на тайната на тялото в мистичното блато, те срещат един усамотен местен старец (Gordon Tootoosis), който изглежда държи ключ не само към самоличността на тялото, но и за пътя, който Катрин и Конк в крайна сметка ще извървят.

Тази стилна история е разказ за двама души, които търсят изцеление и изкупление – в търсенето на „пътя към изцеление.“

ГОБИ
Излъчване: петък (14.05) от 13:30 ч.

Представете си, че имахте шесткрако огромно чудовище, което ще ви помогне да се върнете във времето, когато сте били на 11. Уил е ужасен от преместването на семейството му в нова къща. Той е убеден, че това е дяволско място, пълно с извънземни дошли да го похитят. В отговор на желанието му някой да го спаси, Гоби нахлува в живота му като любеобвилно, огромно и оранжево същество, който всъщност е доста по-уплашен от Уили. Двамата се впускат в приключения и научават някои неща за истинското приятелство. В крайна сметка Гоби изпълнява първоначалното желание на Уили като сближава малкото момче с баща му.

УЕСТЕНДЪР
Излъчване: петък (14.05) от 23:00 ч.

Под господството на на своя крал, Asbrey от Westender е героичен и безстрашен рицар. Бледа сянка на това, което е бил, сега живее в бедност и безрасъдно пиянство. През една нощ на разврат той по невнимание губи символа на своето владение – пръстен. На следващата сутрин се събужда и разбира, че го няма. Когато научава, че жестоки търговци на роби са го откраднали той решава да ги преследва и да си върне своето.

ВОЙНАТА НА РИЙЗЪН
Излъчване: събота (15.05) от 13:00ч.

Риййзън има задачата да спре мародерствата на дърварите в неговата фамилна земя. В случаен сблъсък той среща Ади Пиърс и нйната 7 годишна дъщеря Бел, бягащи от миналото си с надеща за по-добро и ново бъдеще.

РЕЙН
Излъчване: събота (15.05) от 19:40ч.

С цел да предпази Рейн, единствената свидетелка на убийството на сестра си, майка й я изпраща да живее с богатата си побеляла баба. Разказ за това как приятелството процъвтява в любов, и за таланта на Рейн като музикант, проявен в частния пансион.

КОЛЕДА В БОСТЪН
Излъчване: неделя (16.05) от 11:40ч.

В тази романтична коледна комедия, Джина и Сет, са най-добри приятели, но те никога не са се срещали. Единственото, което не са споделили, са техните снимки. Когато накрая решават да си ги разменят, обхванати от чувство на срам, всъщност те взаимно изпращат снимки на приятели вместо свои. Всичко е добре, докато Сет посещава Джина в Бостън и необмислено предлага … да се срещнат. Тя отива да вземе малко Коледни вълшебства, за да помогне на истинската любов!

ОТНОВО ЗАЕДНО ЗА ПРЪВ ПЪТ
Излъчване: неделя (16.05) от 15:00ч.

У дома за празниците? Дръжте си багажа неразопакован! Семействата не са се събирали заедно в една къща откакто родителите им се ожениха преди 7 години. Тази така дългоочаквана среща би могла да е повод за празнуване, ако те просто се радваха на компанията си, но уви не можеха. Нещата се влошават с пристигането на бивше гадже, неочаквано телевизионно предаване, разкриване на тайна. Историята ни напомня за важността на семейството, дори и да не го харесваме.

СЕРИОЗНО ЛИ МИ ГОВОРИШ
Излъчване: неделя (16.05) от 19:40ч.

Чарли Портър и неговата приятелка Ашли са щастливи заедно от няколко години без изгледи връзката им да прерастне в брак. Когато брат му предлага на момиче, малкият щастлив свят на Чарли се сгромолясва и той се намира приклещен в избора си между каратов диамант и удобството!

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2010 г.