Седем двойки се борят за оставане в „Байландо“ – защо! (ВИДЕО)

Сцената на Bailando отесня

Пет музикални дуета ще очакват зрителски гласове в четвъртък вечер в Bailando. Причината за стълпотворението от пеещи на сцената е заради еднакво високите оценки, които повечето от тях събраха. Така с 26, при максимално възможни 30 точки, се оказаха каузите на Мира Радева и Желяз Турлаков, които мечтаят за създаването на втора наркокомуна в България, също и Дидо от D2 и Богдана Митова, които пък искат да построят къщички за хора с увреждания в Павел Баня. Дидо и Богдана вече получиха подкрепа от общината, която им предостави безвъзмездно терен.

Иво Инджев и Теодора Недялкова, които без грешка се справиха с етно изпълнението си в понеделник, събраха също 26 точки. Журналистът и партньорката му ще трябва за втори път да убедят зрителите, че тяхната кауза – лечение за брата на Теди, трябва да продължи в Bailando.

До тях,  отново с фаталните тази седмица 26 точки, ще застане мечтателската двойка на Иван Лечев и Даниела Събева от Ловеч. Каузата на Даниела е да построи защитено жилище за хора с психически увреждания с цел интегрирането им в обществото.

Илия Луков „гръмогласно” ще подкрепи каузата на Краси Каракачанов и Рада Рачева, която мечтае да осигури дом за деветчленното си семейство. Гласът от Родопите –  Николай Славеев, идва специално, за да даде рамо на каузата на  Иво Инджев и Теодора Недялкова. 30-годишната дама с професия на одитор е от Търговище и събира средства за лечението на своя брат.

Ширин Местан и Станимир Хасърджиев, чиято кауза е създаване на Фонд за лечение на пациенти, объркаха стъпките на последния си танц във вторник и си подсигуриха втори опит на сцената на мечтите в четвъртък. Построяването на център за възстановяване и развитие на стволови клетки, кауза зад която застават депутатката Калина Крумова и Александър Бонев, също ще търси подкрепата на зрителите.

В четвъртък вечер гласът на зрителя ще бъде решаващ за това кой да си тръгне и кой да продължи на сцената на мечтите в Bailando. Подкрепата за мечтите на тандемите става чрез изпращане на кратко съобщение (0.25 лв. без ДДС към М-Тel и VIVACOM и 0.24 лв. към Globul) на обявените номера за всеки от участниците.

Банковите сметки на всички участници, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени до края на предаването.

Байландо, 12.10. – 01, Танцувална вечер, Нова Тв, 12 октомври 2010

Байландо, 12.10. – 02, Танцувална вечер, Нова Тв, 12 октомври 2010

Байландо, 12.10. – 03, Танцувална вечер, Нова Тв, 12 октомври 2010

Байландо, 12.10. – 04, Танцувална вечер, Нова Тв, 12 октомври 2010

Байландо, 12.10. – 05, Танцувална вечер, Нова Тв, 12 октомври 2010

Байландо, 12.10. – 06, Танцувална вечер, Нова Тв, 12 октомври 2010

Байландо, 12.10. – 07, Танцувална вечер, Нова Тв, 12 октомври 2010

Коментари (1)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.