Scorpions гостуват за ЧРД на Z-Rock – ефирът се пука от награди!

Легендарните Scorpions пристигат в София за четвъртия рожден ден на ZRock

Рок радиото на България дава възможност на истинските фенове да се срещнат със Scorpions

Рок легендите Scorpions ще пристигнат в София ден преди последния си концерт у нас на 9 октомври на стадион Академик-Плиска (до БАН). Организатори са ZRock и АРТ БГ.

И докато хиляди българи са в очакване на събитието, за да се сбогуват със своите любимци, рок радиото на България Z-Rock раздава по случай четвъртия си рожден ден невероятни подаръци, свързани със събитието.

Всеки ден в специални игри в ефира на ZRock слушателите имат шанс да спечелят покани за концерта, а най-големите фенове на Scorpions ще могат да се борят за Meet and Greet пропуски, даващи право на среща зад сцената с членовете на легендарната банда.

Организаторите разкриват, че Клаус Майне и компания ще кацнат с директен полет от Атина на аерогара София в късния следобед на 8 октомври, след което ще бъдат откарани с лимузини до пет-звезден столичен хотел, където ще нощуват по време на престоя си.

Броени дни преди концерта, на 4 октомври, на книжния пазар излиза автобиографията на основателя и китарист на Scorpions Рудолф Шенкер „Rock Your Life“. Книгата представлява една уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на Scorpions.

Предговорът към „Rock Your Life“ е написан лично от нашумелия автор на бестселъри Паулу Коелю, а България има удоволствието да е първата държава, която издава книгата в превод от немски, дело на Николай Василев.

Виж секцията на Z-Rock в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.