Сашо Диков безмилостен към Пламен Орешарски

ДИКOFF – 18 януари, 16 часа по Нова телевизия

На 18 януари ще видите министър-председателя Пламен Орешарски, Малина, Евгени Минчев, хладнокръвния убиец Недялко Димитров-Момата, Цветан, който остана жив, след като се хвърли под влака заедно с приятелката си Албена, и приключенията на Стажанта в първата сесия на Народното събрание за 2014-а

Малина се сгоди. Това е новината, която всички чухме в последните дни. Получила ли е наистина певицата с най-вкусното име предложение, на което не може да откаже? Как идва славата в живота на зрялата жена? Как вижда пътя си досега и какво я чака занапред? Малина в студиото на Сашо Диков.

Близки срещи от третия вид на новата парламентарна сесия. Стажанта открива парламентарната нова година с разговори с Волен Сидеров, Цветанов, Борисов. Не може да се отрече, че в кулоарите на Народното събрание е интересно.

Миролюба Бенатова представя: защо хладнокръвният убиец Недялко Димитров-Момата не е доволен от българското правосъдие? Смразяващ кръвта разговор с един от най-ужасяващите престъпници, намиращи се в българските затвори. Мечти за свобода без право на замяна.

Лорд Евгени Минчев в студиото на Сашо Диков. Какви са тайните на висшето общество? Благотворителни балове, кралски аудиенции, рицарски звания. Евгени Минчев – един от малкото хора с титла пред името, с когото все още може да се говори откровено.

Преди пет години две деца, обезумели от любов, решават да легнат на релсите, за да бъдат заедно – поне в смъртта си. Историята на българските Ромео и Жулиета така, както си я спомня Цветан, който не успя да остане завинаги с любимата си Албена. Когато си на 15, нещастната любов може да те бележи за цял живот.

ЕКСКЛУЗИВНО. Ден след като министър-председателят Пламен Орешарски отчита пред Народното събрание работата на кабинета през 2013-а, ще последва и интервю с премиера в ДИКOFF. Стажанта и неговите безкомпромисни въпроси към Пламен Орешарски за осемте месеца управление.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 17 януари 2014 г.