Сашо Диков анализира Бойко Борисов в „Станция Нова“

Сашо Диков и Нора Нова „Станция Нова” тази събота

Трите красиви синоптички на „Нова телевизия” – Божана Филипова, Деси Банова и Никол Станкулова, ще говорят за женската злоба в „Защо не млъкват жените?”

„Излишно разточителство ли са абитуриентските балове?” е темата на  „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Валя Банкова – продуцент на Берковската духова музика, и Антония Йорданова – стилист. Срещу тях на ринга ще застанат д-р Ангел Енчев – пластичен хирург, и Искра Чаушева – режисьор .

В „Рулетка” Вито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата. Гост на Люба Кулезич ще бъде журналистът Сашо Дишков, от когото ще научим как се справи с егото си премиерът Бойко Борисов. Нана ще нищи въпроса защо се ядоса на жълтата преса певицата Нора Нова.

„Отчаяните съпруги” Вихра и Даниела ще празнуват Гергьовден със Сашо Роман, Екстра Нина, Илиян Михов – Баровеца и Сашка Васева, Елеонора Манчева и Драго Драганов (Чая). В рубриката „Богати и известни” ще гостуваме в пълния с пеперуди дом на Олга Ускова – председател на Международната асоциация на блондинките.  А семействата от къщата на „Биг Брадър фемили” ще спретнат празнична Гергьовска трапеза.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята на крадената ромска булка Папужа, постигнала с много труд живота, за който е мечтала.

В дамското ток шоу „Защо не млъкват жените?” водещите Вихра и Даниела ще ще говорят за женската злоба и завист. Специални гости ще им бъдат три красиви синоптички – Божана Филипова,  Деси Банова и Никол Станкулова, Цвети от Expose и Зейнеб от „На кафе”.

В „Топ прически” финалистите ще дадат всичко от себе си в новата задача – авангардна прическа, а гост-звезда в журито ще бъде младата изпълнителка Нора, която ще представи и новия си клип за първи път в „Станция Нова”.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 май 2010 г.