Сашка Васева в „Стани богат“? Възможно е, и още как!

„Стани богат” започва два пъти седмично с ВИП участници

Интелигентното състезание „Стани богат” ще радва своите почитатели и през новия телевизионен сезон. Играта, която измерва общата култура на участниците в левове, ще се излъчва в сряда и четвъртък от 20:00 часа по Нова телевизия. На стола на богатството до края на годината ще се редуват звездите и танцьорите от отпадналите отбори във VIP Dance.

Първи на въпросите на Ники Кънчев в сряда ще отговаря поп-фолк изпълнителката Сашка Васева в компанията на своя колега Радо Шишарката. „Какво е било заниманието на Виктория, на която е кръстена прочутата марка “Vitoria’s Secret?” и „В коя държава се намират днес останките от манастира „Полихрон”, в който е създадена глаголицата?” са някои от питанията към представителите на чалгата у нас.

Професионалните танцьори Дима и Лъчо от първия отпаднал звезден отбор в танцовото шоу по Нова, ще умуват над: „Кои животни отглеждат ларвите на пеперудите алкон?”, „Кой световен лидер не отсяда в хотел при международните си посещения, а разпъва шатра?” и „Коя територия викингите наричат Винландия през далечния XI век?”. Тяхната игра ще се излъчи в четвъртък от 20:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 септември 2009 г.