Сашка Васева избухва в „Помниш ли, Георги“ – аудио с онлайн видео и снимки

Сашка Васева избухва в „Помниш ли, Георги“ – аудио

Звездата на турбофолка от близкото минало Сашка Васева е готова да се завърне с гръм и трясък на музикалната сцена. Това ще стане благодарение на участието й в юбилейното издание на фолклорния фестивал “Пирин фолк”.

На него певицата ще представи новата си песен (чуй я по-горе), която е е едно своеобразно продължение на незабравимия хит от 1995 година “Не мога да те забравя Георги”. С тази песен дупнишката Мадона изгря на музикалния небосвод.

На форума в Сандански изпълнителката ще представи песента “Помниш ли, Георги”, която е по неин текст и вече е хит сред шофьорите на жълти коли в Сандански. Музиката пък е на Орце Зафировски.

Преди няколко дни стана ясно, че певицата се готви да влиза новото риалити шоу “Big boss”, където мисли да влезе заедно с децата си, тъй като ако влезе сама, няма да има кой да се грижи за тях. Според запознати, продуцентите на предаването са предложили на русокоската солиден хонорар, за да участва в порнориалитито.

Това обаче може да й донесе солидна глоба от Агенцията за защита на детето или отнемане на родителските права. Мотивът на агенцията е, че там малчуганите ще живеят в опасна за тяхното физическо, психическо и нравствено здраве. Докато майка им е готова на всичко, за да финансира музикаланата си кариера.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юли 2012 г.