Сървайвър 5: Оцеляване в Камбоджа с онлайн видео и снимки

Сървайвър 5: Оцеляване в Камбоджа

Изпълнителният продуцент на Survivor Евтим Милошев съобщи локацията на петото издание на най-очакваното риалити в българския ефир в студиото на „Нека говорят … с Росен Петров” по bTV.

Защо екипът на предаването се спря на екзотичната Камбоджа, какви са най-колоритните персони сред всички 10 000 души, подали заявка за участие и какви са мотивите им да се включат в приключението Survivor, можете да видите ТУК.

***
Кралство Камбоджа е държава в Югоизточна Азия с население над 14 милиона души. Температурите варират от 10° до 38°. През страната минават тропични мусони: югозападният мусон духа към вътрешността в североизточна посока и носи със себе си влажен въздух от Тайландския залив/Индийския океан от май до октомври като през периода септември-октомври вали особено много.

Камбоджа е една от най-слабо развитите страни в света. Според доклад на МВФ Камбоджа губи от 300 до 500 млн.щ.д годишно от вливащите се капитали в страната подари високата корупция. Камбоджа също така е обвинена в незаконна търговия, пране на пари, разпространение на хероин в т.нар. “Златен триъгълник“, корупция по високите нива не само на правителството, а също и на полицията и военните. Един от важните производители на канабис за световния пазар.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2013 г.