Сърцето на града – турски сериал по bTV

bTV завърта нов турски сериал от 01-ви декември (петък).

„Сърцето на града“ (Bu Şehir Arkandan Gelecek) с Керем Бурсин, Лейля Лидия Туутлу („Справедливостта на Кара“), Дефне Каялар („Кварталът на богатите“) и Нилпери Шахинкая („Сезонът на черешите“) тръгва на 01-ви декември (петък), като ще се излъчва всеки делник от 18:00 до 19:00 часа на мястото на „Опасни улици“.

Драмата на Ай Япъм се състои от 60 епизода по 45 минути, или в оригинал 20 серии.

Историята на „Сърцето на града“:

Али, който на пет години, става свидетел на смъртта на майка си, е приютен и отгледан от Рауф – готвач на товарен кораб. Работейки заедно на товарния кораб, те оставят след себе си 24 години. Рауф е бил за момчето и майка, и баща, посветил е живота си на Али. Али с помощта на Рауф, когото той нарича „майка“, завършва корабостроително образование. Под внимателните грижи на Рауф, Али забравя, че е сирак. При навършването на 28 години, Али става красив, зрял, говорещ 5 езика, общителен моряк. А дъщерята на собственика на кораба Текин Миркеламоулу – Дерин е на прага да вземе важни решения за живота си. Колкото повече се доближава до щастливия край с годеника си Ийт, толкова по-нещастна става тя. Докато корабът, в който е Али, се доближава до пристанището, Дерин става с друга мечта от леглото си същата сутрин, но в този ден тя дори не знае, че животът й ще се промени… Али нарочно, в продължение на много години, не иска да работи в корабите, които акостират в Истанбул. След преживяната травма, той е обиден на града. След толкова години, заради носталгията на „майка“ Рауф, той се съгласява да дойде с него, но има едно условие, той няма да слиза от кораба на пристанището. В действителност Рауф идва в Истанбул специално за Али. Той разбира, че болестта му прогресира. Твърдо решен е преди смъртта си да разкрие тайната на Али, свързана с неговото минало, и да предаде момчето в добри ръце. Именно затова той намира бившия шампион по бокс Шахин Варгъ. След като спират на пристанището обаче, работите не се развиват така, както очаква Рауф. Веднага щом корабът спира, Али става герой в историята на едно момиче, чието име той не знае…

bTV спира турския сериал „Опасни улици“.

Медията финализира единадесетия сезон на криминалната поредица, чийто 862 епизод ще бъде показан следващия четвъртък, 30-и ноември, от 18:00 часа.

Преустановяването се дължи на факта, че в Турция в момента върви дванадесети сезон и е започнал едва преди два месеца.

bTV ще изчака да приключи дванадесети сезон в южната ни съседка, като чак тогава ще тръгне и у нас.

Гледай видео запис от „Сърцето на града“ онлайн или тук, тук

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (1)

Публикувано в на 24 ноември 2017 г.