Сърцето на града еп. 28, 29, 30, 31, 32 от 04, 05, 06, 07, 08.06.2018

Дерин обвинява Али, че има връзка с Аслъ, Аслъ изпитва угризения заради Дерин, Ийт изпраща Дерин до хотела, а папараци ги снимат (04-и юни)

Али забелязва Дерин да напуска дома на Несрин. Укорява я в присъствието на Несрин за прибързаното решение да замине, а тя – че той има романтична връзка с Аслъ. Али е огорчен от думите ѝ и я оставя да си тръгне.

Аслъ се измъчва от угризения, че е наранила Дерин, след като най-добрата ѝ приятелка я е видяла в една легло с Али. Ебру обаче я подкрепя и изтъква, че само чрез хитрост ще успее да задържи Али.

Белгин съветва Бора да не се съюзява с Текин. Бора понечва да я целуне, но тя го отблъсква.

Али уверява Шахин, че ще успеят да погасят дълга си към Текин.

Бора изразява готовност да помогне на Рауф да отвори свой ресторант, предлагайки му съдружие.

Несрин и Шахин излизат на вечеря в луксозен ресторант.

Ийт изпраща Дерин до хотела, в който е отседнала, а папараци ги заснемат докато влизат.

Шахин уверява Вейсел, че има сериозни намерения към Несрин. Когато остават сами, Вейсел заявява на майка си, че желае Шахин да бъде негов баща.

Аслъ целува Али и му признава чувствата си, Белгин води Дерин в клиника, за да направи аборт (05-и юни)

Али се разгневява, след като на следващия ден вижда публикация във вестник, в който се твърди, че Дерин и Ийт са подновили връзката си.

Текин нарежда на Ийт да стои далече от Дерин. Ийт му признава, че е получил от Сеит уликите, с които го шантажира.

Бора отхвърля предложението на Текин да убие Сеит срещу крупна сума. По нареждане на Текин, Белгин прекратява сътрудничеството си с Бора.

Аслъ уверява Несрин в искреността на чувствата си към Али. Несрин ѝ разкрива, че Дерин е бременна, и я моли да не застава между двамата.

Аслъ информира Ебру, а тя решава да каже на Белгин. Надява се, че Белгин ще попречи на Дерин да роди това дете.

Белгин се отправя към хотела на Дерин. Настоява Дерин да направи аборт и я отвежда в клиника, в която да извършат операцията.

Аслъ пристига в съблекалнята на Али. Целува го и му признава чувствата си. Той я отблъсква. Наранена, тя го информира, че Дерин е в болница, за да направи аборт.

Дерин напуска клиниката и позвънява на Ийт.

Дерин потвърждава пред Али, че детето, което очаква, е от Ийт, а Аслъ съблича дрехите си и прекарва нощта в леглото на Али (06-и юни)

Дерин и Ийт се срещат извън града.

Али губи първия си боксов мач. Пристига в хотела и вижда Дерин и Ийт във фоайето. Ийт му заявява, че детето, което Дерин очаква, е негово. Обявява, че двамата ще се венчаят. Дерин потвърждава думите на Ийт и побягва. Ийт последва Дерин до стаята ѝ. Уверява я, че е заблудил Али, за да защити детето ѝ. Белгин нахлува в помещението. Предупреждава я, че Текин няма да позволи нито сватбата ѝ с Ийт, нито детето да се роди. Дерин ги прогонва.

Али се промъква в хотела. Дерин твърди, че му изневерила с Ийт в нощта, която е прекарала в дома си. Али се разгневява, не може да повярва, че Дерин го е предала.

Али се напива и споделя мъката си с Бора.

Белгин лъже Текин, че е била с приятелката си Севилай. В този момент тя получава обаждане от Бора, на което Текин отговаря.

Белгин и Текин се спречкват и по невнимание Текин я удря.

Али се прибира в дома на Аслъ. Тя затвърждава подозренията му, че Дерин му е изменила с Ийт. Когато Али заспива, Аслъ съблича дрехите си и прекарва нощта в леглото му.

Гледай видео запис от „Сърцето на града“ онлайн, тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(допълва се)

Коментари (5)

Публикувано в на 6 юни 2018 г.