Сърцето на града еп. 26, 27, 28, 29, 30 от 08, 09, 10, 11, 12.01.2018

Дерин и Али заживяват заедно (8-и януари)

Белгин се притеснява Али да не е разказал истината на Дерин. Текин я успокоява, че ако знаеше, нямаше да си е вкъщи.

Дерин сяда да говори с Текин и Белгин. Казва им какво ѝ е разкрил Али. Белгин ѝ заявява, че я е излъгал. Дерин се обръща към Текин и му обещава, че ще остане в къщата и ще се омъжи за когото той поиска, само да ѝ разкаже цялата истина и да не крие нищо от нея. Текин си признава всички грехове, а Белгин се опитва да го спре, но късно – Дерин вече знае всичко.

Един мъж от квартала дава на Али и Шахин флаер, който оповестява за турнир по бокс на 22-ри февруари. Шахин казва, че няма готов спортист. Али му заявява, че той ще се бие и ще спечели парите.

След като Дерин научава истината, заявява на родителите си, че си тръгва завинаги и че ако Текин направи нещо на приятелите ѝ и най-вече на Али, ще го вкара в затвора.

Шахин казва на Али, че не може да се бие, защото ръката му е още в гипс след изстрела. Али му отвръща, че до 20 дни ще е напълно готов за турнира.

Вечерта Аслъ и Рауф подготвят вечеря, а Али лежи на канапето. Дерин звъни на вратата, но само Аслъ е доволна да я види. Дерин им казва, че ще остане да живее при тях.

Дерин казва на Али, че вече знае всичко. Али я пита дали твърдо го е решила и че често мени мнението си. Дерин му отвръща, че повече няма да се върне Текин и Белгин и че не може да живее без него. Али я пита дали ще го очаква у дома всяка вечер, ще може ли да живее без златната си лъжичка, без удобствата, на които е свикнала. Дерин му казва, че ще го чака всяка вечер. Двамата се целуват, а Аслъ е тъжна от чутото и видяното. Прочети още

Дерин ревнува Али и Аслъ, двете приятелки се скарват, а Аслъ е нападната (9-и януари)

Али все по-усилено се готви за турнира по бокс.

Аслъ разпитва Дерин за миналата нощ с Али. Дерин ѝ казва, че нищо не се е случило. Споделя ѝ още, че Али е приел парите. Аслъ се учудва и я пита как, след като са от пръстена на Ийт. Рауф дочува разговора им.

Ремонтът по къщата на Шахин продължава. Рауф, Али, Аслъ и Дерин са запретнали ръкави и помагат.

Али иска с Шахин да се хванат на бас за победата на турнира. Ако Али го спечели, Шахин ще изведе Несрин на вечеря. Шахин се учудва. През това време Несрин получава анонимна бележка с роза.

Докато боядисват, Али и Аслъ се закачат, а Али я намазва с боя по лицето. Дерин ги наблюдава отстрани и си ги представя като двойка. На Аслъ ѝ става горещо и се съблича по тениска. Прочети още

Дерин е бременна от Али, Аслъ отказва да се разведе с Али, а Текин научава истината за Ийт и го гони от фирмата и от живота си (11-и януари)

Дерин казва на Али, че преди турнира трябва да се разведе с Аслъ и да се оженят. Аслъ ги чува и отказва да се разведе с Али заради майка си, която тъкмо е повярвала в брака им. Дерин се скарва с нея и излиза. Али успокоява Аслъ, че ще поговори с любимата си.

Али гони Дерин, но се спъва и пада. Пука си реброто, а Аслъ го води в болница. Лекарят му забранява да участва в турнира. Али моли Аслъ да не казва на никого за това и я успокоява, че всичко ще е наред. Аслъ му обещава да си мълчи.

Минават дни, а Дерин все още не е върнала в къщата при Аслъ. Тя е решила да отиде на боксовия мач на Али и да му съобщи, че е бременна от него. Когато обаче отива, заварва Али и Аслъ прегърнати и се отказва. Прочети още

Дерин заварва Али и Аслъ в едно легло, Аслъ признава пред Дерин, че обича Али, а Дерин смята да махне бебето (ФИНАЛ НА СЕЗОНА)

Ийт разбира от Сеит за нарочно потопените кораби от Текин. Отива при Текин и го заплашва, че ако го изгони от фирмата, ще го предаде на полицията. Текин е бесен.

Рауф и Али настояват Шахин да покани на вечеря Несрин. Той го прави, а тя приема.

Дерин се появява на прага на Аслъ. Пита я защо не се развежда с Али. Предупреждава я да не използва майка си като претекст. Аслъ се разплаква и признава на Дерин, че обича Али с цялото си сърце, но е готова да се откаже от него, за да бъде Дерин щастлива с него. Казва ѝ още, че пред никой друг не е признала това. Припомня ѝ за юношеските им години и когато Аслъ си е харесала рокля, но на Дерин повече ѝ е отивала и е оставила да я купи. След това Дерин не е харесала роклята и я е захвърлила – така ще направи сега и с Али. Дерин се вбесява и отвръща на Аслъ да не надява и че никога няма да се откаже от Али и че Али също като роклята ѝ отива повече. Прочети още

Гледай видео запис от „Сърцето на града“ онлайн или тук, тук

Коментари (1)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.