Сърцето на града еп. 17, 18, 19, 20, 21 от 28, 29.12.2017 и 02, 03, 04.01.2018

Дерин изоставя Али и се връща при семейството си, а Али разбира, че е син на Шахин (28-и декември)

Всички се чудят как да спасят Шахин от затвора. Дерин се замисля, че всичко е по нейна вина. Али сяда да говори с нея и споделя плановете си за общото им бъдеще, но тя е решила да се върне при семейството си, за да не наранява повече никого и Шахин да е свободен. Дерин оскърбява Али и му казва, че не може да живее така и че е свикнала да получава всичко на готово. След това си тръгва.

Али не се прибира цяла нощ. На сутринта Рауф го пита къде е бил. Али му споделя, че повече не желае да остава в Истанбул. Иска да се качи отново на кораба и да не доближава до окървавения град. Рауф се чуди как да го задържи в Истанбул.

Шахин е освободен, след като Дерин се връща у дома. Той се прибира, а Али го посреща с въпроса дали наистина той е неговият баща. Али се вбесява и му заявява, че той е виновен за смъртта на майка му, тъй като е бил неин любовник и е разбил семейство. След това си събира багажа и се маха. Прочети още

Аслъ урежда среща между Али и Дерин, Белгин обещава на Дерин, че ще направи всичко, за да е щастлива с Али (29-и декември)

Дерин и Ийт излизат на вечеря. Тя се напива и му казва, че няма смисъл повече да се залъгват, защото нито един от двама не обича другия. Ийт ѝ отвръща, че никога няма да я пусне. Дерин се качва на сцената и започва да пее. След това обръща масата върху Ийт и започва да се смее.

Али е в друг бар и също се напива. Закача се с един мъж и понечва да го удари, но пада и си удря ръката. По-късно двамата се сприятеляват и непознатият изпраща Али до къщата на Аслъ.

Несрин се обажда на Шахин и го успокоява, че Али се е прибрал.

Али признава на Аслъ, че тя е единственият човек, който не го е лъгал откакто е стъпил в Истанбул. Аслъ го слага да си легне. Али става и ѝ казва, че когато се сеща за този град, тя ще бъде единственият хубав спомен. Аслъ тръгва да го целува, но Али се обръща към нея с „приятелко“ и тя се отказва. Аслъ пее песен на Али и той заспива.

На сутринта Али казва на Аслъ, че възможно най-бързо трябва да си намери работи на кораб и да отплава надалеч. Аслъ му обещава, че ще говори с майка си и ще го уреди още същия ден. Прочети още

Подпалват къщата на Шахин докато той и Рауф са вътре по нареждане на Белгин, Шахин пребива Текин пред Али (02-ри януари)

Дерин и Ийт отиват под ръка на светско събитие. Ийт казва на момичето, че винаги е била по-различна и по-истинска от другите и че късно го е разбрал. Вижда един от мъжете, на които дължи пари. Казва на Дерин, че отива до тоалетната.

Ебру се появява на приема и нарочно казва на Дерин, че Аслъ не е дошла, за да остане насаме с Али.

Трима мъже притискат Ийт в тоалетната. Искат веднага да им се изплати. Ийт среща майка си и ѝ казва, че трябва да продадат къщата, иначе ще загазят още повече.

През нощта Шахин чува шум и става. Ударен е по главата. Рауф също се събужда. Започват да заливат цялата къща с бензин, след това я запалват. Рауф успява да се измъкне и спасява Шахин. Шампионът се връща да вземе снимките на сина си и припада от дима.

Али отива при Аслъ. Двамата чуват, че има пожар и се втурват да видят какво става. Али влиза в пламъците и спасява баща си. Казва му да не умира. На следващия ден Али разбира, че Шахин едва не е умрял заради неговата снимката. Прочети още

Настава меле между бодигардите на Текин и Шахин и Али (03-и януари)

Али се прибира и казва на Аслъ, че заминава и че трябва да приключат с тази игра с брака. Аслъ го пита как ще остави Шахин в това положение.

Аслъ се обажда на Дерин и ѝ казва, че Али заминава. Дерин не може да говори, защото Белгин е в стаята.

Сеит и още няколко бодигарда отиват да се разправят с Шахин. Искат ключовете от сградата. Шахин го удря и всички от охраната започват да го бият. През това време идва Али и вижда сцената. Помага на баща си и налага горилите на Текин. Настава меле и всички от квартала се притичват на помощ на Шахин и Али. Прочети още

Дерин е отвлечена, а Али катастрофира в опит да я спаси (4-и януари)

Дерин отива да се срещне Али. Спира с колата и двама мъже я изкарват насила. Али вижда, че се опитва да я натикат в друга кола. Слиза от автобуса, пали колата на Дерин и тръгва след похитителите и любимата си. Става ясно, че хората, на които Ийт дължи пари, са отвлекли Дерин.

Главорезите виждат, че Али ги следи и започват да стрелят. Али се опитва да ги спре, но излиза от пътя и се забива в едно дърво. Вижда мотор и се качва на него.

Ийт се обажда на Текин и му казва, че Дерин не е дошла. Белгин подозира, че е избягала с Али и звъни на човека, подпалил къщата на Шахин.

Моторът, който Али кара, отказва. Свалят Дерин от колата и я завързват в една къща. Прочети още

Гледай видео запис от „Сърцето на града“ онлайн или тук, тук

(информацията се допълва)

Коментари (0)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.