Сарафа, Ламята и Drunko разсмиват и разяряват с рап!

Рап музиката все по-често измества чалгата в ТОП 20 – най-гледани видеоклипове по видео порталите.

На 23 октомври се състоя двойна рап атака – с две нови български парчета, които са крайно различни като настроение и послание. И докато „черните рими“ си пробиха път до ТОП 20 на VBOX7, цели три нови чалгии от същия ден не успяха да достигнат нито една от двадесетте позиции.

Сарафа залага на „старата школа“ – или това, което рапът е призван да бъде – съдник на обществото, политиците и несгодите. Неговият хит се нарича „Fuck Illuminati“.

През септември 2012г. песента „Бяло, зелено и червено“ изпята с Мишо Шамара навлича на Сарафа проблеми с правосъдието. Рапърът се наложи да се яви в Националната следствена служба, за да обяснява текстовете на песните си. „Не знам какво толкова съм изпял, но явно съм докоснал някой с думите ми.“ коментира Сарафа пред пресата.

Въпреки натиска, рапърът не изменя на стила си. Уверете се сами:

Тепърва налагащите се рап звезди Lamqta a.k.a La & Drunko, записващи за столичното StudioBuster, избират по-комерсиална насока. Парчето е хапливо дотам, че се употребяват по-нецензурни и цветисти думи, но де факто „Hey Baby“ няма да засегне никого. Хитът получи по-голям успех и интерес в сравнение с недоволния Сарафа, а защо е така – вероятно отговорът се крие в самия текст на „Fuck Illuminati“ от Сарафа.

Ако не желаете да се затормозявате с проблеми, за вас е пълното с лафове Hey Baby на Lamqta a.k.a La & Drunko.

Drunko:

Sarafa & Big Sha:

Коментари (0)

Публикувано в на 24 октомври 2012 г.