„Сънят е забранен“ за новото откритие на Графа – видео

DJ Borche ремиксира дебютния сингъл на Николай Бакалов – NickName, тракът е придружен от свеж видеоклип

Новият артист на лейбъла Монте Мюзик Николай Бакалов – NickName се сдоби с ремикс  от един от най-добрите български DJ-и – DJ Borche. „Сънят е забранен“ е първият авторски сингъл на NickName, текстът към композицията е на Графа и Любо Киров, а видеоклипът на Васил Стефанов (https://www.youtube.com/watch?v=hUgd1k26pms).

Доскорошният вокалист на групата Gravity Co. сам проявява инициатива и желание да работи с най-продуктивния български лейбъл Монте Мюзик, където веднага оценяват артистичното му излъчване, магнетичен тембър и таланта му да композира.

Само на 25 години NickName вече има богат артистичен опит – пял е на една сцена със Santana и Crystal Method, през 2004 г. е избран за Изпълнител на годината на БНТ, водещ е на предаването „Хит минус едно“, отскоро има собствено звукозаписно студио, в което създава свои авторски композиции.

Наскоро при едно от телевизионните си гостувания  NickName разкри, че следващият му проект ще е колаборация с най-горещата млада изпълнителна в момента – Михаела Филева. Песента ще е балада, а премиерата на видеото ще е на специално избраната дата – 8-ми март.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 януари 2014 г.