SANDY RIVERA в новия CACAO BEACH CLUB, билети по 15 лева с онлайн видео и снимки

SANDY RIVERA в новия CACAO BEACH CLUB, билети по 15 лева

Новият CACAO BEACH CLUB с официално откриване на 30 май в компанията на SANDY RIVERA

Новоизграден, модернизиран, изпълнен с музика и светлини CACAO BEACH CLUB отваря врати за сезон 2015

CACAO BEACH CLUB отваря врати за новия летен сезон след по-малко от две седмици, точно на 30 май. Обявен от престижното списание DJ MAG за един от 7-те най-добри плажни клубове в света, новоизграденият CACAO BEACH CLUB ще посрещне всички гости в напълно нова и свежа обстановка. И тази година клубът ще привлече световния интерес и парти дух с разнообразието и качествения музикален подбор в програмата си. Специално за откриването ще пристигне един от любимите хаус диджеи SANDY RIVERA.

Напълно обновен, свеж, с нова визия и още по-добри условия, осигуряващи пълен комфорт за всички гости, клубът ще отпразнува новото начало. Изцяло нова конструкция, с вградена сцена, LED стени, редизайн на цялото пространство, както и подмяна на цялата озвучителна и осветителна система, очаква всички фенове на електронната музика, красивите морски изгреви и паметните нощи, които се сливат с деня.

Програмата и този сезон ще бъде наситена и разнообразна, включваща серия от партита с чуждестранни гост диджеи, емблематичния JULY MORNING, както и 12-то издание на най-големия фестивал за електронна музика SOLAR SUMMER.

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро или следете https://www.facebook.com/CACAOBEACH?fref=ts и http://www.cacaobeach.bg/.

Билети на цена от 15 лв. ще се продават на входа на клуба.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 май 2015 г.