Самюел Л. Джаксън в Разпит трета степен (2010) по ТВ7 + видео

Избрани филми по ТВ7

ОМАГЬОСАНОТО ЕЗЕРО

20.06, събота, 10:00, TV7

Жанр: Семеен

Държава:  Франция

Година:  2011

Режисьор  Клод Нуридсани Мари Перену

В ролите:  Симон Деланес, Жан-Клод Аринят, Денис Подалиде

Гледай видео анонс онлайн

Две самотни деца попадат под магията на едно диво място и едно езеро, което постепенно ги сближава и им помага да се справят с живота. През очите им и чрез тяхното въображение, езерото се превръща в тайно царство, обитавано от вълшебни и кошмарни същества.

 

РАЗПИТ ТРЕТА СТЕПЕН

20.06, събота, 21:45, TV7

Жанр: Драма , Трилър

Държава: САЩ

Година: 2010

Режисьор: Грегър Джордан

В ролите:  Самюел Л. Джаксън, Кари-Ан Мос, Майкъл Шийн, Стивън Руут и др.

Гледай видео анонс онлайн

Терористът Стивън Артър Янгър е заложил три ядрени бомби на територията на САЩ. Скоро той е заловен от силите за борба с тероризма, но местонахождението на бомбите остава неизвестно. Стивън знае повече, отколкото казва и разпитът му се оказва комбинация от психологически техники и брутално насилие.

Остават само два дни до активирането на бомбите.

Начело на разследването е агентът на ФБР Хелън Броуди, която е принудена да работи със следовател на свободна практика, известен само като „Х“. При разпита той пресича граници, които са немислими за повечето хора, а моралните убеждения на агент Броуди са разтърсени и тя е изправена пред трудни решения, от които зависи животът на много хора. Ще успеят ли агентите да обезвредят бомбите навреме.

 

СЕРВИТЬОРИ 2

20.06, събота, 23:40, TV7

Жанр: Комедия

Държава: САЩ

Година: 2009

Режисьор: Джеф Бейлис

В ролите:  Джон Майкъл Хигинс, Роб Бенедикт, Стив Хоуи, Анди Милонакис, Адам Карола

Гледай видео анонс онлайн

Филмът е продължение на „Waiting“ и разказва за продължаващите приключения на персонала от палави сервитьори, сервитьорки и готвачи на ресторанта Шенаниганс. Много от вече познатите лица са все още тук. Изминали са две години и Шенаниган се разправя със силната конкуренция на друго заведение в съседство. Всички „най-добри“ келнерки офейкват там, където дрешките са по-оскъдни, а бакшишите са по-големи и клиентите съответно ги последват. Сега пред екипа от Шенаниганс седи задачата да смачка конкуренцията, да увеличи броя си и да припомни на хората кой предлага най-вкусната бързо приготвяна храна в града, преди с ресторанта им да бъде свършено….

Коментари (0)

Публикувано в на 17 юни 2015 г.