Само ромите ли си уголемяват члена с парафин?! НЕ! „Хрътките“


Апартамент от 225 кв. м. за 300 лева и защо възрастни хора заплашват да подпалят вилите край язовир Искър – този уикенд в „Хрътките”

В събота «Хрътките» от 20.00 часа по bTV Action ще покажат апартамент от 225 квадратни метра в Пловдив, който струва 300 лева. Сумата е потвърдена от съда на три инстанции.

В предаването зрителите ще се запознаят и с историята на онкоболна жена, на която Топлофикация запорира сметките заради дълг на майка й отпреди 10 години. Нещо повече, преди две години столичното парно е издало документ, че абонатът няма дългове.

Репортер на «Хрътките» откри най-евтиното място за живеене в столицата Евросюза – Брюксел – в розова палатка на гърба на европарламента. Зрителите ще го видят в съботното издание на предаването с Валентина Войкова.

В неделното издание на разследващото провокативно предаване по bTV Action ще стане ясно може ли с билкови прахчета да се лекуват хепатит и цироза.

«Хрътките» ще покажат и достолепни жители на преклонна възраст, които заплашват да подпалят вилите край язовир Искър. Апетитните имоти в чашката на язовира са притежание на дипломати, светски личности и подземни босове и са построени върху земите на възрастните хора.

Възможно ли е млади и образовани мъже доброволно да си инжектират парафин, какво се случва след това и колко мъже са загубили способността си да водят  полов живот заради една инжекция? Отговорите – тази неделя, 3 април, в «Хрътките» от 20.00 часа по bTV Action.

Роми си Инжектират Парафин за Надареност

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.