Съмнителен ли ти е Лечков? Картите падат пред Карбовски! с онлайн видео и снимки

Съмнителен ли ти е Лечков? Картите падат пред Карбовски!

Има ли опасност за живота на Йордан Лечков?

Тази събота, 12 юни, в едно необичайно издание социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” представя интервю с една българска икона, заплашена от влизане в съда – Йордан Лечков – златното теме на българския футбол, но и кметът, обвинен от прокурорите в далавери.

В интервюто с него за Мартин Карбовски няма забранени въпроси и Йордан Лечков говори открито за всичко – от обвиненията в далавери до истината за средния пръст и катаджиите, за слуховете за развода и кокаина.

И тъй като обективна журналистика е тази, която дава гласност и на двете страни, всеки, който се чувства засегнат от думите на Лечков е добре дошъл в студиото на „Отечествен фронт”.

„Няма да направим като други журналисти и да ставаме адвокати. Търсим всички засегнати по делото „Лечков”!” – коментира Карбовски. – „Един такъв засегнат е господинът, който също ще видите в „Отечествен фронт”. Той има какво да ви каже за Лечков. Дано да не лъже!…”

И той казва: „На Лечков ще му кажа следното – ако може, да се разплаща с кой където е взел, защото като разбирам в какви бакии се е забъркал, страхувам се, в личен план, някой да не ми го напише в мойта сметка!”

„Съзнанието ми на българин непрекъснато ми подсказва, че никой не прави добро на града си, ако няма далавера от това.” – коментира Карбовски. –

„Съзнанието ми на българин смята, че всеки, който се отърка във властта, се оцапва с лайна. Аз съм българин, за мое голямо съжаление и не вярвам, че Лечков е изключение. В същото време вярвам, че един успял българин е основната мишена на всички останали.

Знам само едно – едно от малкото неща, с които се гордея като българин, е точно това златно теме! Бях в Германия, когато Лечков вкара онзи гол. Ще е много тъжно точно това златно теме да е измамило Сливен.

Това му и казах на Лечков като си тръгвах: „Ебаси колко тъпо ще е, ако не си това, за което те имахме!” Успех, господин кмет!”

”Отечествен фронт” –  събота, 12 юни 2010 г., 18:00 по Нова телевизия

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 10 юни 2010 г.