Сахра – разкъсана между творчеството и скандала с онлайн видео и снимки

Сахра – разкъсана между творчеството и скандала

Сахра, бивша Мис Турция и Мис Европа, ще прави първа скулпторна изложба

Могат ли манекените да станат добри актьори? Този въпрос си задават все по-често турските медии след наплива на лицата от ревютата в телевизионните сериали.

Бурак Хаккъ, когото зрителите на „Нова телевизия” гледаха в ролята на цигуларя Кенан в „Мелодията на сърцето”, а сега като Али в „Изгубени години”, е прекарал над десет години на модния подиум преди да стане актьор.

През последните години се нароиха сериалите с участието на известния турски модел Къванч Татлътуг. А Арзум Онан, изпълнителката на главната роля в сериала „Сахра”, е била не само манекен. През 1993 г. тя завоюва две големи титли – през април става Мис Турция, а през юли и Мис Европа.

Към телевизионните сериали обаче я тласка не успехът в конкурсите за красота, а бракът й през 1996 г. с Мехмет Аслантуг – актьор, режисьор и сценарист. През следващата година тя започва снимки в телевизионния сериал „Горещи часове”, който продължава при голям успех четири сезона. През това време участва в дефилета с благотворителна цел и отглежда сина си Джан, който сега е на десет години.

Големият й успех идва със сериала „Сахра”, но след него за известно време тя се отдалечава от телевизията и се отдава на скулптурата.

Арзум е завършила художествена академия, но до завършването на „Сахра“ скулптурата й е била само хоби. Сега тя се готви за самостоятелна изложба.

През последните месеци слухове за раздялата на Арзум и Мехмет заляха турските медии. Светските списания писаха, че двамата живеят вече отделно, той в Бодрум, тя – в Истанбул, а някои дори твърдяха, че Мехмет се напивал и пребивал съпругата си и това станало причина за раздялата.

И двамата отхвърлиха тези твърдения и позираха със сина си за снимки, на които изглеждат много щастливи. Арзум изрази огорчението си от тези писания и обясни, че съпругът й наистина прекарва много време в Бодрум, където е направил свое филмово студио. Мехмет от своя страна каза, че е бил толкова ангажиран с последния си филмов проект, че е отказал примамливи предложения за участие във филми, включително в телевизионния сериал „1001 нощ“.

Този проект вече е факт и най-новият филм на Мехмет Аслантуг – „Втората половина на любовта”, трябва да излезе на екран на 2 октомври.

Мехмет Алтуг е продуцент, сценарист и режисьор на филма, който е бил заснет за шест седмици, четири в Бодрум и последните две – в Ню Йорк. Във филма, който струва на Аслантуг 2,5 милиона долара, Арзум и Мехмет играят двойка бивши влюбени, които се срещат отново след години.

През лятото Арзум Онан беше заловена в Бодрум от папараци на плажа по бикини. Това бе първата й публична поява по бикини от участието й в конкурсите и медиите констатираха, че красотата й никак не е пострадала от годините.

Коментари (2)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.