„Съдби на кръстопът“ с тройно повече епизоди и емоции

„Съдби на кръстопът“ се завръща в ефира на Нова с втори сезон и три епизода седмично

Риалитито провокира с нови истории от 11-и февруари

Документалното риалити „Съдби на кръстопът“ се завръща със силен втори сезон от 11-ти февруари в праймтайма на Нова телевизия. В  новите епизоди, всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч. зрителите ще имат възможността да се запознаят с разтърсващи лични истории, заснети по действителни случаи, които могат да връхлетят всеки от нас.

„Зрителският интерес към „Съдби на кръстопът“ е изключително голям.  Затова от 11-и февруари стартираме с нови епизоди в ефира на Нова. През последните месеци заснехме много емоционални и вълнуващи истории, които искаме да разкажем. До пролетта ще имаме по три епизода седмично и продължаваме да заснемаме още много истински „Съдби на кръстопът” – обещава продуцентът на риалитито Краси Ванков.

Провокативният формат е известен и реализиран в над 37 държави по света. У нас той стартира през есента на миналата година, но много бързо успява да спечели зрителите с житейските съдби по действителен случай, показани по най-естествения и неподправен начин.

Фейсбук страницата на предаването https://www.facebook.com/sadbi.na.krastopat събира все повече лични разкази, които зрителите изпращат към екипа на продукцията с предложение за заснемане. „Затрупани сме с нови истински истории и сме щастливи, че хората имат желанието да ги споделят с нас“ – коментира продуцентът Краси Ванков.

Какви ще бъдат първите три истории в „Съдби на кръстопът“? Пред какви изпитания ще бъдат поставени героите в тях и дали ще успеят да намерят правилния изход? – зрителите ще разберат на 11-и, 12-и и 13-и февруари от 21:00 ч. по Нова телевизия.

Любопитна информация и новини за предстоящия сезон можете да намерите на официалната страница на предаването във Фейсбук.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 януари 2014 г.