Съдби на кръстопът 28.05.2015 + видео – Заплашват ме с убийство!

Два заплетени случая, свързани с тежки престъпления, ще видят зрителите в премиерните епизоди на поредицата „Съдби на кръстопът: крими” на 28 и 29 май, четвъртък и петък от 20.00 ч. по Нова.

Първият епизод разказва историята на младо семейство, което става жертва на постоянен тормоз и заплахи за живота от мистериозен непознат.

Лиза и Филип Георгиеви живеят щастливо и спокойно със седемгодишния си син Георги в Бистрица, докато един ден домът им е обран. Множество странни обстоятелства около обира озадачават както собствениците на къщата, така и полицията. Неизвестният извършител е оставил скъпи вещи, но пък е взел семейните албуми.

Странните, страховити инциденти обаче тепърва започват, а Лиза и Филип заживяват в пълен ужас от неизвестното. Но когато в местен вестник е публикуван и некролог на Лиза, всички разбират, че това е директна заплаха за нейния живот и трябва да се вземат спешни мерки.

Кой е мистериозният непознат, подложил на тормоз семейство Георгиеви? Какви са неговите мотиви? И ще успее ли полицията да го залови, преди тормозът да е взел фатални жертви?

Отговорите на всички тези въпроси зрителите ще научат в шестия премиерен епизод на „Съдби на кръстопът: крими” от 20.00 ч. по Нова.

Гледай видео анонс онлайн –

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2015 г.