Съдби на кръстопът 26.05.2015 + видео – Синът ми не е изнасилвач!

Майка защитава сина си, обвинен в изнасилване, в „Съдби на кръстопът: крими”

Историята в петия премиерен епизод на поредицата „Съдби на кръстопът: крими” от 20.00 ч. по Нова

Премиерният епизод на „Съдби на кръстопът: крими” по Нова разказва за 22-годишния Благой Липовански, обвинен в брутално изнасилване. Започва разследване и всички улики водят към младия мъж. Цялото семейство е в шок, а изнасиленото момиче е 17-годишната Люба – най-добрата приятелка на сестрата на Благой. Люба съобщава достатъчно факти, които уличават Благой в извършване на тежкото престъпление. Той категорично отрича.

Единственото алиби на Благой е неговата собствена майка Марияна, която потвърждава пред полицията, че в нощта на престъплението е била заедно със сина си. Въпреки показанията, които Марияна дава, за да защити сина си, отчаяната майка също не е съвсем сигурна в невинността му.

Благой е аутсайдер и проблемен младеж с досие в полицията и с още няколко провинения. Съзнавайки всичко това, въпреки всички съмнения, Марияна не спира да подкрепя сина си. А сестрата на Благой – Наталия – се разкъсва между лоялността към брат си и страданията на изнасилената Люба.

Една майка не спира да вярва в сина си и да се бори за него, независимо от всичко. Дали Благой е извършителят на престъплението? До какви шокиращи разкрития ще стигне полицията и какъв тотален обрат ще настъпи в разследването? Отговорите зрителите ще разберат в премиерния пети епизод на „Съдби на кръстопът: крими”.

Гледай видео анонс онлайн –

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2015 г.