Съдби на кръстопът 22.05.2015 + видео – Мъжът ми замесен в убийство! с онлайн видео и снимки

Съдби на кръстопът 22.05.2015 + видео – Мъжът ми замесен в убийство!

„Съдби на кръстопът: крими” на 22 май, петък вечер по Нова разказва историята на жена, която подозира, че съпругът й е извършил тежко престъпление.

След един неуспешен брак Христина Борисова вярва, че е намерила своята истинска сродна душа в лицето на втория си съпруг Йордан. Мъжът е грижовен и всеотдаен не само към Христина, но и към доведената си дъщеря Петя. Нещата се променят, когато Йордан получава призовка да се яви в полицията за снемане на показания по важно разследване.

Изненадата е голяма, когато започват да го разпитват за убийство. Йордан е в шок от обвиненията и категорично отрича да има каквато и да е връзка с престъплението.

Въпреки това обаче Христина забелязва, че съпругът й се държи странно. Измъчва я съмнението, че той знае много повече за това убийство, отколкото твърди. Жената започва да го следи и да тършува в личните му вещи, а някои от откритията й ще променят живота на семейството завинаги. Дали Йордан е замесен в престъплението, или Христина е обхваната от параноя? Това ще разберем в четвъртия премиерен епизод на „Съдби на кръстопът: крими” от 20.00 ч. по Нова.

Гледай видео анонс онлайн –

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.